ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτή είναι η κοπέλα του Leonardo DiCaprio

Ο γνωστός ηθοποιός Leonardo DiCaprio γνωρίζουμε ότι έχει καλό γούστο στις γυναίκες και μας το επιβεβαιώνει με τη νέα του σύντροφο.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2018 για τον γοητευτικό ηθοποιό Leonardo Di Caprio, αφού όπως ακούγεται στους κύκλους του Χόλιγουντ έχει βρει μια νέα αγαπημένη, η οποία μάλιστα έχει και τα μισά του χρόνια.

Ο 43χρονος γόης, γνωστός για τους ρόλους του στον «Τιτανικό»  και την «Επιστροφή» (που του χάρισε και το Όσκαρ) έχει θεαθεί ουκ ολίγες φορές σε εξόδους με το 20χρονο μοντέλο από την Αργεντινή, Camila Morrone.

O… θαυμασμός για τους μεγαλύτερους άνδρες φαίνεται πως αποτελεί χαρακτηριστικό της οικογένειας της πανέμορφης νεαρής, αφού η 38χρονη μαμά της Lucila Solá έχει σχέση με τον 77χρονο Al Pacino. 

Η νεαρή καλλονή έρχεται να προστεθεί στη μακρά σειρά των μοντέλων που έχουν μοιραστεί το κρεβάτι του Leo. Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με δύο από τα πιο γνωστά «αγγελάκια» της Victoria’s Secret, τη Gisele Bundchen και τη Bar Refaeli.

Ο Leo και η Camila πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα στο Kολοράντο, απ’ όπου η νεαρή μοιράστηκε πολλές selfies στα χιόνια με τους πάνω απ;o 1 εκατομμύριο followers της.

Leonardo Di Caprio-camilia-a640 Leonardo Di Caprio-camilia-b640 Leonardo Di Caprio-camilia-c640 Leonardo Di Caprio-camilia-d640 Leonardo Di Caprio-camilia-e640

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.