ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυτά είναι τα…ακατάλληλα της “Πίπης της Φακιδομύτης” (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Όλοι έχουμε κάτι να θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια, όπως την ανεμελιά και την αθωότητα .. αλλά τα πράγματα εξελίσσονται πολλές φορές ανώμαλα ..

 Εκείνο το αθώο κοριτσάκι με τα κοτσιδάκια και τις φακίδες μεγάλωσε και πρωταγωνιστεί σε ταινία σκληρού πορνό, όπως αποκαλύπτουν οι πρώτες φωτογραφίες ..

Η 39χρονη, πλέον, Tami Erin, που πρωταγωνίστησε στην ταινία “Πίπη Φακιδομύτη” (Pippi Longstocking) σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχει σε ταινία σκληρού πορνό!

Εκείνο το αθώο κοριτσάκι της δεκαετία των ’80s έκοψε τα κοτσιδάκια, φόρεσε σέξι εσώρουχα και γύρισε ένα άκρως ακατάλληλο sex tape, που εδώ και μερικούς μήνες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Τέλος, για την ιστορία πρέπει να αναφέρουμε ότι το πλήρες όνομα της Tami Erin είναι Tamara Erin Klicman, και έχει γεννηθεί στις 8 Ιουλίου του 1974) και είναι Αμερικανίδα ηθοποιός ..

Αλλά τον Οκτώβριο του 2013 έκανε τεράστια στροφή στην καριέρα της με ένα κορυφαίο sextape που κυκλοφόρησε, και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.. και μετά από αυτό το γύρισε κανονικά στις τσόντες ..

Δείτε μερικές “καυτές” φωτογραφίες από τη σέξι Πίπη Φακιδομύτη που ακολουθούν:

pippi-longstockingg-1

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.