ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυστραλία: Νεκροί βρέθηκαν γονείς που σκότωσαν τον γιο τους «από αγάπη»

Οι δυο τους είχαν δηλώσει ένοχοι τον Απρίλιο του 2001 στην κατηγορία για ανθρωποκτονία του 28χρονου γιου τους, Μάθιου, ο οποίος ήταν εκ γενετής τυφλός και διανοητικά ανάπηρος

Ζευγάρι ηλικιωμένων που καταδικάστηκαν το 2001 για το φόνο του τυφλού και διανοητικά ανάπηρου γιου τους, βρέθηκε νεκρό στο δυτικό Σίδνεϋ.

Αστυνομικοί βρήκαν τα πτώματα των Ρέιμοντ και Μάργκαρετ Σάτον, ηλικίας περίπου 70 ετών, στο σπίτι τους, μετά από μαρτυρίες των γειτόνων που δήλωσαν ότι ενδεχομένως να ήταν νεκροί εδώ και 10 ημέρες. Σύμφωνα με δηλώσεις της αστυνομίας, δεν αναζητείται κάποιος δράστης.

Οι ηλικιωμένοι είχαν δηλώσει ένοχοι τον Απρίλιο του 2001 στην κατηγορία για ανθρωποκτονία του 28χρονου γιου τους, Μάθιου, ο οποίος ήταν εκ γενετής τυφλός και διανοητικά ανάπηρος.

Το ζευγάρι φέρεται να σκότωσε τον γιο τους, μία ημέρα πριν να υποβληθεί σε εγχείριση για πιθανώς θανάσιμη πάθηση που θα μπορούσε να εξαπλωθεί στον εγκέφαλο, εγχείριση που ενδεχομένως να του επέφερε κώφωση για τρεις μήνες και απώλεια της αίσθησης της γεύσης.

Στην είδηση του θανάτου του ηλικιωμένου ζευγαριού, ο δικηγόρος που τους αντιπροσώπευε στην υπόθεση, δήλωσε: «Πρόκειται για μια τραγική κατάσταση. Ο δικαστής αναγνώρισε ότι ήταν μια ασυνήθιστη υπόθεση και για αυτό το λόγο υπήρξε επιεικής και επέδειξε κατανόηση».

 protothema.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.