ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αυστραλία: Μητέρα κρατούσε την κόρη της για να την βιάσει ο εραστής της

Η αποτρόπαια πράξη μιας 36χρονης μητέρας που συμμετείχε και βοήθησε στον βιασμό της έφηβης κόρης της

Σε εφτά χρόνια φυλακή καταδικάστηκε από δικαστήριο του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία μια 36χρονη μητέρα για τον βιασμό της 15χρονης κόρης της. Η γυναίκα τον Απρίλιο του 2015, την παραμονή των γενεθλίων της έφηβης κόρης της και ενώ εκείνη κοιμόταν στο κρεβάτι της μητέρας της, η 36χρονη πήγε κοντά στην 15χρονη και της ψιθύρισε στο αυτί ότι ο εραστής της έχει ανάγκη να κάνει σεξ…

Ο δικαστής Michael Shanahan ανέφερε ότι, παρά τις φωνές και τις παρακλήσεις της νεαρής κοπέλας, η  μητέρα της την ακινητοποίησε για να βοηθήσει τον εραστή της να βιάσει την 15χρονη και η ίδια αφαίρεσε τα εσώρουχα της κόρης της για να διευκολύνει τον βιασμό της.

Η 36χρονη γυναίκα και ο εραστής της καταδικάστηκαν για βιασμό σε φυλάκιση εφτά ετών και ο δικαστής υποστήριξε ότι αν και «ασκήθηκε ελάχιστη βία, η  μητέρα είπε στην κόρη της να μην μιλήσει για τον βιασμό και προκάλεσε τον “βαθύ τραυματισμό της”». Ο ίδιος τόνισε ότι η σχέση μητέρας και κόρης υπέστη «ουσιαστική ρήξη» και δήλωσε ότι δεν βλέπει διαφορά ανάμεσα στην πράξη του βιασμού και στις ενέργειες της μητέρας για να επιτευχθεί ο βιασμός.

Η εφημερίδα «News Mail Australia» αναφέρει ότι η  μητέρα, που έχει περισσότερα από έξι παιδιά, ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε την ποινή που της επέβαλε το δικαστήριο.

ΠΗΓΗ

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.