ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αστυνομικός ξεψύχησε πάνω στο καθήκον

Ο νεαρός με τον οποίο διαπληκτίστηκε πριν χάσει τις αισθήσεις του συνελήφθη και ερευνάται αν με την συμπεριφορά του προκάλεσε καρδιακό επεισόδιο στον αστυνομικό

Θρήνο σκόρπισε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης και την τοπική κοινωνία ο θάνατος ενός 45χρονου αστυνομικού, πατέρα δύο παιδιών, τη στιγμή που εκτελούσε το καθήκον του επεμβαίνοντας σε μια συμπλοκή μεταξύ των θαμώνων ενός μπαρ.

Ο άτυχος αστυνομικός κλήθηκε για να λύσει τις διαφορές μεταξύ των συμπλεκόμενων και τους έβγαλε έξω από το μπαρ για να καταγράψει τα στοιχεία τους. Κάποιος από αυτούς, όμως, αντέδρασε και πάνω στην ένταση που προκλήθηκε, ο 45χρονος σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος. Αμέσως διακομίστηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο, όπου όμως λίγη ώρα αργότερα κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που αναμένεται να επιβεβαιωθούν από τη νεκροτομή, υπέστη ανακοπή και θα εξεταστεί αν αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιάτου. Ο νεαρός με τον οποίο διαπληκτίστηκε πριν χάσει τις αισθήσεις του συνελήφθη και ερευνάται αν με την συμπεριφορά του προκάλεσε καρδιακό επεισόδιο στον αστυνομικό.

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.