ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Θα σε κάνει να δακρύσεις! Αστυνομικός αγκαλιάζει το νεκρό άλογό του [Video]

Ο Βρετανός αξιωματικός έχασε το άλογό και συνεργάτη του ξαφνικά, όταν βρισκόντουσαν στον δρόμο και το άλογο τρόμαξε από διερχόμενο φορτηγό, χτυπήθηκε και πέθανε. Η Charlotte άφησε την τελευταία της πνοή στο δρόμο, με τον αστυνομικό να βρίσκεται στο πλευρό της μέχρι τέλους.

Η Charlotte ήταν έξι ετών και είχε αναλάβει τα καθήκοντά της στο Αστυνομικό Τμήμα του Χιούστον τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αλλά η μοίρα επιφύλασσε στο άλογο και το αφεντικό του ένα άσχημο τέλος. Στις 3 Δεκεμβρίου χτυπήθηκε από φορτηγό και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο αστυνομικός Herrejon, προσπάθησε να το σώσει αλλά ήταν ήδη αργά. Όμως, αρνήθηκε να το εγκαταλείψει και δεν έφυγε από το πλευρό του. Το τμήμα της αστυνομίας, δημοσίευσε τη συγκινητική φωτογραφία που έχει πραγματικά λυγίσει όλο το διαδίκτυο. ”Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο της Charlotte, ενός αλόγου που πέθανε εν ώρα υπηρεσίας από διερχόμενο αυτοκίνητο. Βρισκόταν μαζί μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια και εργαζόταν άριστα στους δρόμους του Χιούστον”.

Ο αξιωματικός Herrejon, ο οποίος υπέστη ελαφρά τραύματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και τώρα αναρρώνει. ”Αγαπούσε τη δουλειά της και ήταν πάντα έτοιμη να πάει τους κακούς στη φυλακή ή να δώσει αγάπη στα παιδιά. Θα μας λείψει”.

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.