ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο άστεγος της Σταδίου που στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο δίπλα από τις κουβέρτες του – Έγινε θέμα και στην Telegraph [εικόνες]

Ένας άντρας, άστεγος, μόνος, με τα λιγοστά υπάρχοντά του συγκεντρωμένα σε μερικά μόλις τετραγωνικά, έχει γίνει, άθελά του, τις τελευταίες ημέρες, viral. 

Πρόκειται για έναν από τους αστέγους της Σταδίου. Και ο λόγος που έγινε viral είναι γιατί εκεί, δίπλα στα παπλώματα που κοιμάται, στόλισε το δικό του χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων αναδημοσίευαν διαρκώς τη φωτογραφία του, γράφοντας ο καθένας το δικό του μήνυμα. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις μπάλες και με τα όμορφα τυλιγμένα πακέτα δώρων από κάτω του δεν μπορεί να μην περάσει απαρατήρητο απο όποιον περνά από το σημείο. 

Η εικόνα αυτή, όμως, δεν έμεινε μόνο στην Ελλάδα. Σήμερα δημοσιεύεται στη στήλη της Telegraph με τις «εικόνες της ημέρας», με μερικές πληροφορίες που μάλλον δεν γνωρίζαμε.

Η λήψη γίνεται από κοντά και τα χαρακτηριστικά του άστεγου άντρα που συγκίνησε είναι ευδιάκριτα. Όπως μάλιστα πληροφορεί η βρετανική εφημερίδα, λέγεται Χρήστος και γράφει ποιήματα.

Η φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα στην ηλεκτρονική της έκδοση η Telegraph. (EPA)

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.