ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ασκητής συστήνει Σπαλιάρα: «Είναι ο άντρας-εγγύηση για τα ωάρια»!

Ο Θάνος Ασκητής, πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, αρμόδιος για πάσης φύσεως σεξουαλικά θέματα, μίλησε για το σεξ και για όλα όσα συνδέονται και απορρέουν από αυτό, αναφερόμενος εκτενώς για το “φαινόμενο Σπαλιάρα”. 

«Σχεδόν όλες οι γυναίκες, ακόμη και τη στιγμή που κάνουν ευκαιριακό σεξ με έναν ωραίο άνδρα, με αυτόν που πραγματικά θα αισθανθούν την ασφάλεια της γονιμοποίησής τους σε αυτόν θα δοθούν ολοκληρωτικά. Αυτόν που τους εξασφαλίζει την ποιότητα ζωής στα αυγά τους, στα ωάριά τους. Γι’ αυτό και μπορεί μια γυναίκα να ποθήσει, λόγου χάρη, έναν Σπαλιάρα, ο οποίος φαντασιωσικά είναι το πρότυπο των γυναικών σήμερα. Ξέρετε, η φαντασίωση είναι το πιο ισχυρό κομμάτι της έλξης. Το σεξ χωρίς φαντασίωση δεν υπάρχει, δεν νοείται. Ο Σπαλιάρας, για παράδειγμα, είναι το πρότυπο της εικόνας, των αισθήσεων, της διέγερσης, του απόλυτου πάθους, της βίας. Το σεξ είναι βίαιο πράγμα. Αυτή η βία αναπαράγεται μέσα στη σωματοαισθητηριακή αντίληψη του εγκεφάλου. Το σώμα δίνεται, γι’ αυτό και η γυναίκα είναι ποθούμενο ον, δίνεται σε έναν άνδρα, ο οποίος εισπράττει τον πόθο του μέσα από το σώμα της. Ποθεί κάθε κομματάκι της. Η σεξουαλικότητα είναι ισχυρό κριτήριο απόλαυσης και οργασμικής κορύφωσης που ο πόθος μεταβιβάζει ως δεδομένο. Στη γυναίκα όμως ο πόθος περνά μέσα από τα λογικά της φίλτρα, που είναι η αξία ενός άνδρα. Η γυναίκα πραγματικά πηδιέται με το μυαλό ενός άνδρα, όχι με το πουλί του. Οι πιο πολλοί άνδρες που έρχονται εδώ φοβούνται, μου λένε “το ’χω μικρό, θέλω να το μεγαλώσω, δεν μου σηκώνεται, μου πέφτει”».

Δεν τελείωσε όμως, εκεί, αφού εξήγησε τις ναρκισσιστικές υπερβολές Σπαλιάρα-Τατσόπουλου: «Διάβαζα χθες ότι στις 10.000 γυναίκες ο Σπαλιάρας θα πάει για σέρβις. Είτε ο Σπαλιάρας, είτε ο Τατσόπουλος, που είχε πει πως πήγε με τη μισή Αθήνα, περιγράφουν με τις δηλώσεις τους ναρκισσιστικές υπερβολές. Η υπερβολή αυτή σε έναν άνθρωπο που έχει δημόσιο λόγο πάντα υπάρχει. Η ωριμότητα ενός λαού είναι να μην πιαστεί από μια ατάκα και να κάνει πρότυπο τον Σπαλιάρα. Δηλαδή αν κάποιος έχει πάει με 10 γυναίκες είναι ένα τίποτα; Δεν λέω, είναι αλατοπίπερο το σεξ και η συζήτηση γύρω από αυτό και τις ανάλογες δηλώσεις. Αλλά το να ξέρεις ποιος είσαι χωρίς να προσβάλλεις και να προκαλείς δείχνει ωριμότητα. Οι ξεφτιλισμένες πλευρές του σεξ είναι να εκθέτεις τον σύντροφό σου ή να τον “σηκώνεις” στο Ιντερνετ. Η σεξουαλικότητα από τη φύση της είναι απελευθερωμένη. Ο άνθρωπος είναι ζώο, έχει βέβαια λογική, αντίληψη, κρίση και κυρίως μάθηση. Η κοινωνία μας δεν έμαθε να βλέπει τη σεξουαλικότητα με τη θετική της πλευρά. Δύο άνθρωποι που βγάζουν τα ρούχα τους και έρχονται σε σωματική και συναισθηματική επαφή, έστω και για λίγη ώρα, συμμετέχουν σε μια κορυφαία, αποκαλυπτική συνάντηση. Ακόμη και συμβολικά είναι μια κάθαρση».

thetoc.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.