ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) έκοψε την Βασιλόπιτά

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ), έκοψε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου την Βασιλόπιτά του. Η κοπή της Πίτας έγινε στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου που βρίσκονται στον Ζέφυρο. Στην εκδήλωση παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Ρόδου σε θέματα τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου Σάββας Καλαθενός, η σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου Φωτεινή Καράμπελα, εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Ρόδου, εκπρόσωπος του Πολεμικού Νατικού – Κλιμακίου Ρόδου και ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου Δημήτρης Χριστοδούλου.

Επίσης στην εκδήλωση παρέστησαν πλήθος κόσμου, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλάξουν ευχές για το νέο έτος αλλά και να ενημερωθούν για τις πλούσιες δράσεις του ΑΣΙΑΘΡ που θα πραγματοποιηθούν το 2016. 

Με την ευκαιρία της κοπής της πίτας και στα πλαίσια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν και τα Διπλώματα στους Νέους Κυβερνήτες της Σχολής Ιστιοπλοΐας που διοργάνωσε ο ΑΣΙΑΘΡ το φθινόπωρο του 2015. Μετά από δυο μήνες πρακτικών και θεωρητικών μαθημάτων, μετά από μια σειρά διαλέξεων από ειδικούς επιστήμονες πάνω σε εξειδικευμένα θέματα και πάντα υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών της Σχολής, οι Νέοι Κυβερνήτες της 65ης & 66ης Σειράς Αρχαρίων, παρέλαβαν τα Διπλώματα τους.

2

Οι νέοι Κυβερνήτες που αποφοίτησαν επιτυχώς είναι οι παρακάτω:

 1. Αχλαδιώτης Ιωάννης
 2. Ίκουτα Ανθούλα
 3. Καρκαλιανιδης Βασίλειος
 4. Κατρανίδου Αναστασία
 5. Κεφάλας Γεώργιος
 6. Κουτσομιμίκος Χαράλαμπος
 7. Κωστόπουλος Εμμανουήλ
 8. Μαντικός Βασίλειος
 9. Μάρδα Σμαράγδα
 10. Μωρες Πανορμίτης Νεκτάριος
 11. Πανταζής Κωνσταντίνος
 12. Παπαδάκη Ευαγγελία
 13. Σαμιωτάκης Νικήτας
 14. Στροέσκου Οάνα
 15. Υψηλάντης Ζαχαρίας
 16. Χουντούρ Χεσνά

Στην κοπή της πίτας, ο τυχερός που βρήκε το φλουρί, κέρδισε ένα διήμερο στο μαγευτικό ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΛΑΦΟΣ στον Προφήτη Ηλία. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΙΑΘ Ρόδου ευχαριστεί θερμά την Διεύθυνση του ξενοδοχείου Έλαφος για την χορηγία και εύχεται στα μέλη και στους φίλους του Συλλόγου καλή χρονιά.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.