ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Άρχισε να γδύνεται για να γλιτώσει το πρόστιμο για το αλκοτέστ – ΒΙΝΤΕΟ

Έναν εντελώς παράδοξο τρόπο επέλεξε μία γυναίκα στην Κίνα για να γλιτώσει πρόστιμο από τους αστυνομικούς που τη σταμάτησαν με το αυτοκίνητο της για να της κάνουν αλκοτέστ.

Η μεθυσμένη γυναίκα αρνήθηκε να φυσήξει στον ειδικό μετρητή και στην προσπάθεια της να πείσει τους τροχονόμους να την αφήσουν, άρχισε να γδύνεται.

Ο σύζυγος της, που ήταν παρών στο περιστατικό, έβγαλε το κινητό του και όχι μόνο κατέγραφε το περιστατικό, αλλά την παρότρυνε να συνεχίσει, πράγμα που έπραξε και αφαίρεσε το σουτιέν της εκθέτοντας τα στήθη τους στους αξιωματικούς, οι οποίοι προσπαθούσαν να την συμμαζέψουν.

Το βίντεο κυκλοφόρησε από τις αρχές του Dongying City, στην ανατολική Κίνα, με την αστυνομία τελικά να τους συλλαμβάνει και να τους οδηγεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Το μεθυσμένο ζευγάρι κατηγορήθηκε για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης με την γυναίκα να αντιμετωπίζει περαιτέρω τιμωρία για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, κάτι που μπορεί να επιφέρει και την ανάκληση της άδειας οδήγησής της μέχρι πέντε χρόνια.

Δείτε το βίντεο από τη Daily Star:

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.