ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Άρχισαν οι φήμες για το iPhone 8 – Τέλος τα καλώδια και έμφαση στην ασύρματη φόρτιση

Η επόμενη χρονιά θα είναι εξαιρετικά σημαντική για την Apple και συγκεκριμένα για το iPhone 8 καθώς η συγκεκριμένη συσκευή θα κλείνει τα 10 χρόνια στην αγορά.

Ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας «BGR» αλλάζει τα δεδομένα αφού ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι η Apple εργάζεται στην ενσωμάτωση μίας προηγμένης τεχνολογίας ασύρματης φόρτισης από μεγάλη απόσταση η οποία πρακτικά θα επιτρέπει στο iPhone 8 να μην χρειάζεται ποτέ φόρτιση… τουλάχιστον όχι τη φόρτιση όπως την ξέρουμε σήμερα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Apple συνεργάζεται στενά με την εταιρεία Energous για την ανάπτυξη ικανότητας ασύρματης φόρτισης επόμενης γενιάς για τα μελλοντικά iPhones. Το ενδιαφέρον σημείο είναι ότι η νέα αυτή τεχνολογία ασύρματης φόρτισης θα επιτρέπει τη φόρτιση της συσκευής απ’ οπουδήποτε και αν βρίσκεται μέσα σε ένα δωμάτιο.

Ένα chip θα βρίσκεται ενσωματωμένο στη συσκευή και θα επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση με τη βάση φόρτισης επιτρέποντας έτσι τη φόρτιση από αποστάσεις 3,5-4 μέτρων. Με τον τρόπο αυτό δεν θα χρειάζεται η επαφή της συσκευής με τη βάση φόρτισης, αρκεί ο κάτοχος της συσκευής να την αφήσει στον ίδιο χώρο με αυτή και αυτόματα θα ξεκινάει η διαδικασία φόρτισης.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.