ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πρώην αρχηγός της Πορτογαλικής αστυνομίας: Οι γονείς σκότωσαν την μικρή Μαντλίν

Εξοργισμένοι είναι οι γονείς της μικρής Μαντλίν που αγνοείται από τον Μάιο του 2007, με τον πρώην αρχηγό της Πορτογαλικής αστυνομίας.

Ο Κονσάλο Άμαραλ υποστηρίζει μέσα από το βιβλίο του, το οποίο κυκλοφόρησε τέλη του 2008, ότι οι γονείς σκότωσαν κατά λάθος την μικρή Μαντλίν και στη συνέχεια, έστησαν την απαγωγή της, για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τον νόμο.

Το ζευγάρι, το οποίο κατέθεσε μήνυση εναντίον του Άμαραλμ, ταξίδεψε από το Ρόθλευ της Αγγλίας, στη Πορτογαλία για να παραστεί στο δικαστήριο.

Οι γονείς της μικρής Μαντλίν, κατά την έξοδο τους από το δικαστήριο, δήλωσαν ενοχλημένοι αφού η δίκη πήρε και πάλι αναβολή, για τέταρτη φορά.

Η μητέρα της μικρής Μαντλίν είπε: «Αυτό που κάνει ο κύριος Άμαραλ είναι κομμάτι της στρατηγικής του. Εμείς πονάμε περισσότερο κάθε φορά που βρισκόμαστε εδώ, ενώ αγχωνόμαστε αφού πρέπει να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας και τα παιδιά μας για να παραστούμε στο δικαστήριο.»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πατέρας της αναφέροντας: «Αυτή η υπόθεση μετράει ήδη 5 χρόνια. Θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για την Μαντλίν και όχι για εμάς. Δεν θα σταματήσουμε. Θα συνεχίσουμε μέχρι να έλθει η δικαίωση.»

Την ίδια στιγμή η αστυνομία ετοιμάζεται να προχωρήσει στις συλλήψεις οχτώ ανθρώπων για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

 skeftomasteellhnika.blogspot.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.