ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αργύρης Μαντικός: “Απάντηση στην αήθη ανακοίνωση του Αντιδημάρχου κ. Πάλλα”

Rodospress.Gr, Αργύρης Μαντικός, Φωτορεπόρτερ – Αρχισυντάκτης :

“Ο κ.Πάλλας σε πρόσφατη ανακοίνωσή του επιτέθηκε προσωπικά στον συντάκτη του άρθρου μας με θέμα: «Βροντώδης η απουσία των εθελοντών. Τους εκλιπαρούν μέσω facebook λόγω ανεπαρκούς σχεδιασμού των αρμοδίων του Δήμου Ρόδου».

Φυσικά δεν μας  εξέπληξε η συμπεριφορά του. Αυτό που μας άφησε εμβρόντητους είναι για άλλη μια φορά, η ασχετοσύνη του. Στη σύγχυσή του, δήλωσε την ΕΤΑΙΡ.ΠΡΟ.φΥ.ΚΑ ως εθελοντική ομάδα! Εάν τον πιστεύαμε θα έπρεπε να αναζητήσουμε το που πάνε τα χρήματα που προϋπολογίζονται για την πρόσληψη του προσωπικού της εταιρίας αυτής.

Επειδή όμως εμείς γνωρίζουμε, σε αντίθεση με τον έμμισθο κ. Πάλλα, έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στα μέλη της εταιρίας αυτής  καθώς επίσης και στη λειτουργία της .

Επιπλέον, η αμήχανη καταγραφή των εθελοντικών ομάδων δεν αποτελεί απόδειξη συμμετοχής όπως πολύ καλά γνωρίζει ο έμμισθος κ. Πάλλας.

Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να του θυμίσουμε ότι ο συντάκτης και φωτορεπόρτερ μας στον οποίο και επιτέθηκε είναι, ενεργό μέλος εθελοντικής ομάδας και όχι έμμισθος όπως, ο ίδιος και μάλιστα, από ομάδα της οποίας η συνδρομή ζητήθηκε χωρίς κανένα σχεδίασμά και χωρίς κανένα συντονισμό από την σαστισμένη προσπάθεια του κ. Πάλλα να ανταποκριθεί, με θλιβερά αποτελέσματα, στα απαιτητικά καθήκοντά του. Εκτίθεται, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, στην απέλπιδα προσπάθεια του να διαστρεβλώσει την αλήθεια, λέγοντας ότι, δήθεν γνωρίζει, τους λόγους για τους οποίους δημοσιεύσαμε το άρθρο.

Όπως είναι ηθικό, εμείς αναμένουμε να μας γνωστοποιήσει τους λόγους που επικαλείται. Επειδή όμως εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από τον έμμισθο κ.Πάλλα του τονίζουμε ότι εμείς μιλάμε με αποδείξεις που, δυστυχώς για αυτόν, επιβεβαιώνουν τα όσα δημοσιεύσαμε.

Τέλος, γνωρίζουμε στους αναγνώστες μας ότι, μας θλίβει το γεγονός της προσωπικής απάντησης, αλλά μας είναι αδύνατο να αφήσου με κακεντρεχείς προσωπικές  επιθέσεις που θίγουν ατομική αξιοπρέπεια, συνέπεια, επαγγελματισμό και ζήλο μέλους της συντακτικής μας ομάδας.

 

Για το Rodospress.Gr

Αργύρης Μαντικός

Φωτορεπόρτερ – Αρχισυντάκτης “

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.