ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αραούχο: «Ετοιμάστε μου φανέλα, την Πέμπτη έρχομαι Ελλάδα»

Τρέλα του Σέρχιο Αραούχο για την επιστροφή του στην ΑΕΚ, καθώς ο Αργεντινός σε επικοινωνία που είχε με πρώην συμπαίκτη του στην «Ένωση», του έστειλε μήνυμα ότι μέχρι την Πέμπτη θα είναι στην Ελλάδα. 

Έπειτα από υπομονή πολλών μηνών και συγκεκριμένα ενός ολόκληρου καλοκαιριού, η υπομονή της ΑΕΚ για την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο εκτός απροόπτου θα επιβραβευθεί, αφού η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην «Ένωση» έχει αρχίσει. 

Η επιθυμία της Λας Πάλμας να αποκτήσει έναν επιθετικό στη θέση του είναι δεδομένη, είτε αυτός θα είναι ο Λοΐκ Ρεμί ή κάποιος άλλος, όπως είναι δεδομένη και η επιθυμία του Αργεντινού επιθετικού να επιστρέψει στους «κιτρινόμαυρους», ένα περιβάλλον το οποίο αγάπησε, αλλά και αγαπήθηκε με αποτέλεσμα να φτάσει τα γνωστά υψηλά αγωνιστικά στάνταρ. 

Ενδεικτικό της έντονης θέλησης του «Τσίνο» να φορέσει και πάλι τη φανέλα της ΑΕΚ αποτελούν οι ενέργειές του όλο το τελευταίο διάστημα, καθώς βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με πρώην συμπαίκτες του από τη θητεία του στην «Ένωση» και τους μεταφέρει το πόσο πολύ θέλει να επιτευχθεί το deal με τη Λας Πάλμας. 

Μάλιστα, σε ένα από τα μηνύματα που αντάλλαξε με παίκτη των «κιτρινόμαυρων» του έγραψε: «Ετοιμάστε μου φανέλα. Θέλω να έρθω στην ΑΕΚ άμεσα και να τελειώνει η υπόθεση. Μέχρι την Πέμπτη θα έχω φτάσει στην Αθήνα για να υπογράψω. Δεν θέλω να μείνω στη Λας Πάλμας», δείχνοντας πως κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να βοηθήσει τη διοίκηση της ΑΕΚ για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Αθήνα. 

Είναι δεδομένο ότι οι εξελίξεις επί του θέματος Σέρχιο Αραούχο θα είναι άμεσες, αφού απομένουν πλέον λίγες ώρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.