ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αποχώρησε ο Κουσουλός πριν μπει ο Βερύκιος! – Τι έχει συμβεί; [Video]

Ο Πέτρος Κουσουλός παρά την πρόταση από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έμεινε στον τηλεοπτικό αέρα την ώρα της συνέντευξης του Δήμου Βερύκιου. Οι δυο τους συνεργάστηκαν την περασμένη χρονιά στο ραδιόφωνο του Alpha και αποτέλεσαν το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής «Happy Day». Ωστόσο από τη νέα σεζόν ο Δήμος Βερύκιος συνεργάστηκε με τον Σπύρο Λάμπρου και ο Πέτρος Κουσουλός έγινε ο νέος συνεργάτης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να ρωτήσει στον αέρα τον δημοσιογράφο για το τι συνέβη τότε με τον πρώην συνεργάτη του και οι δρόμοι τους χωρίστηκαν…

«Είναι θέμα χημείας. Εγώ θέλω δίπλα μου μαχητές. Η δουλειά που κάνω έχει πάθος. Αν δεν έχει πάθος, δεν μπορώ. Δηλαδή θέλω να δένομαι με τον άλλον, να ζυμώνομαι. Ο δημοσιογράφος τραβάει του λιναριού τα πάθη στο ρεπορτάζ. Ο Πέτρος είναι καλό παιδί καταρχάς και έχει την τύχη να προέρχεται από μία πάρα πολύ καλή οικογένεια. Η φύση τον προίκισε με ένα ωραίο σκαρί που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη δουλειά μας. Η τηλεόραση όμως δεν είναι κατά τη γνώμη μου μόνο εικόνα.

Όποιος εμπλέκεται με την τηλεόραση πρέπει να έχει κι άλλα χαρίσματα κι αυτά τα χαρίσματα, αυτό εδώ το παλιομηχάνημα, η κάμερα, τα δείχνει όλα. Δεν μπορείς να κρυφτείς. Να έρθω εδώ να σας κάνω τον καραγκιοζάκο το πρωί της Κυριακής; Όχι. Εγώ θέλω όποιος βγαίνει στην τηλεόραση, που το καταλαβαίνω όπως το καταλαβαίνει ο καθένας μας, δεν μπορείς να κρυφτείς. Έτσι λοιπόν, εγώ πήρα την απόφαση με τον Πέτρο να διακόψω τη συνεργασία την επόμενη σεζόν, πάρα πολύ νωρίς. Δεν υπήρχε κάτι το ιδιαίτερο, το ξεχωριστό που μου έκανε, δηλαδή δεν μου έκανε κουτσουκέλα, ένιωσα όμως ότι στο καθημερινό ρεπορτάζ δεν μπορώ να δέσω μαζί του» απάντησε ο Δήμος Βερύκιος.

zappit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.