ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αποχωρεί από το Star η Τατιάνα Στεφανίδου; Όλο το ρεπορτάζ και οι φήμες για το επόμενο βήμα της

Αυλαία έριξε χθες το απόγευμα η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μία», με τελευταίο καλεσμένος τον Μάρκο Σεφερλή,  που έκλεψε τις εντυπώσεις με τς μεταμφιέσεις του.

Οι “μπηχτές” ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές έδιναν και έπαιρναν, ενώ χαρακτηριστικό ήταν το σημείο στο οποίο η Τατιάνα αποκάλεσε τον Μάρκο «παρουσιαστή πρωινής εκπομπής», με τον ίδιο να της απαντά «Κανείς δεν ξέρει! Μετά από εδώ, κανείς δεν ξέρει… Ούτε που θα είστε εσείς, ούτε που θα είμαι εγώ».

Η Τατιάνα απέφυγε να απαντήσει ευθέως, ενώ είπε γελώντας «Πείτε τα κύριε Μάρκο», ωστόσο, η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια δεν έδωσε στους τηλεθεατές ραντεβού για τον Σεπτέμβρη στο κλείσιμο της εκπομπής της και της φετινής σεζόν, όπου, μάλιστα, ήταν εμφανώς φορτισμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, η παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν να καλησπερίζει το κοινό από τη συχνότητα του Star. Το προηγούμενο διάστημα έκανε ραντεβού με τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού, οι οποίοι της πρότειναν να συνεχίσει στην ίδια ώρα με την ίδια εκπομπή, ενισχυμένη όμως με κοινωνικά θέματα. Εκείνη, αν και αρνήθηκε, διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί τους.

Έτσι παραμένει ανοιχτό το τί θα κάνει η παρουσιάστρια την επόμενη σεζόν… Σύμφωνα και πάλι με το Peoplegreece.com, η Τατιάνα φαίνεται πως θα φύγει από το Star παίρνοντας κάποια μέλη από την ομάδα της- ίσως παραπάνω από 3, με επόμενο σταθμό της να αποτελεί είτε το Mega- οι φήμες αυτές ενισχύθηκαν μετά την παρουσία του Μάρκου Σεφερλή στην τελευταία της εκπομπής και τα μεταξύ τους υπονοούμενα- είτε το Epsilon, κάτι που θεωρείται πιθανότερο.entertv.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.