ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της ΕΠΣΔ για την ολοκλήρωση των μαθημάτων

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016, ολοκληρώνεται ο κύκλος μαθημάτων της Σχολής Προπονητών UEFA PRO, για μία ακόμη χρονιά στο νησί της Ρόδου.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔ, κ. Διακοφώτης διοργάνωσε στα γραφεία της Ένωσης σήμερα Τετάρτη, μια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για όλους τους συμμετέχοντες της σχολής, Εκπαιδευτές και Εκπαιδευόμενους.

Καλεσμένος επίσης, ο κ. Μπογιάνος, ο οποίος και ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τα μεγαλύτερα ιστορικά γεγονότα του νησιού μας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης προσέφερε αναμνηστικά δώρα, αντιπροσωπευτικά του νησιού μας, σε όλους. Όμορφη στιγμή της εκδήλωσης, η τούρτα για τον εορτασμό των 12 χρόνων από την ημερομηνία κατάκτησης του EURO 2004, με τους Καραγκούνη και Τσιάρτα να σβήνουν το κερί. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔ, τους αποχαιρέτισε ανανεώνοντας όμως το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά πάλι στο νησί μας και οικοδεσπότες της Σχολής την Ένωση μας. Να σημειώσουμε ότι την εκδήλωση κάλυψε και τηλεοπτικά συνεργείο της ΕΡΤ, που βρίσκεται στο νησί μας, για την καθημερινή εκπομπή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου EURO 2016 με δημοσιογράφο τον Άρη Γάτα.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.