ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αποθεώνει την κορμάρα της η Κορινθίου! [Photos]

Η Μαρία Κορινθίου απάντησε σε όσους επικρίνουν το επικό σώμα της!

Μόνο ως αστείο είδαν όλοι οι άντρες τα σχόλια ότι το σώμα της Μαρίας Κορινθίου δεν είναι ωραίο. Η Ελληνίδα γυναικάρα, γνωρίζει πόσο σέξι είναι όμως, και δεν δίστασε να αποθεώσει το κορμί της που εμείς το έχουμε λατρέψει.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το «ΕΓΩ» και «έκλεισε» μία και καλή τα στόματα αυτών που κάθε λίγο και λιγάκι ασχολούνται με το βάρος της.

Πρόσφατα έγινε ένα σχόλιο σχετικά με την εξωτερική σου εμφάνιση που φάνηκε να μην σε απασχολεί.

«Καθόλου δεν με απασχόλησε. Το άτομο που έκανε το σχόλιο δεν ξέρει από τηλεόραση. Ενδεχομένως να μην έχει την εμπειρία που απαιτεί ο χειρισμός του λόγου και η χρήση κάποιων λέξεων. Όχι επειδή είναι τηλεόραση, αλλά επειδή δεν είναι σωστό να τις χρησιμοποιούμε ούτως ή άλλως με αυτό τον τρόπο. Δεν με έθιξε ως Μαρία. Θίγομαι όμως ως χαρακτήρας και ως προσωπικότητα όταν ακούω ανθρώπους να κρίνουν και να κατακρίνουν το πώς ντύνονται οι άλλοι, τι φορούν, τι τρώνε, εάν κάνουν σωστές επιλογές ζωής, τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή κ.ά. Για κάποιο λόγο, όλα αυτά με εξοργίζουν. Με ενοχλεί να κοιτάς τον άλλο και να σχολιάζεις ακόμα και το διαφορετικό χρώμα στο δέρμα του. Το σχόλιο της συγκεκριμένης δεν με πείραξε καθόλου. Έχω ακούσει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια που πραγματικά πλέον μου φαίνονται τόσο μικρά και ανούσια ακόμα και για να ασχοληθώ», απάντησε η ηθοποιός.

Ποτέ δεν είχες θέμα με το σώμα σου;

«Φυσικά και δεν είχα. Δεν μπορούμε όλοι να είμαστε το ίδιο και ούτε εγώ να γίνω σαν τη Gisele. Δεν είναι αυτός ο σωματότυπός μου. Τι να κάνουμε τώρα; Αυτή άλλωστε είναι η ομορφιά. Το ότι δεν μοιάζουμε μεταξύ μας, ότι είμαστε διαφορετικές. Πρέπει όμως να νιώθουμε καλά και να σεβόμαστε το σώμα μας. Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω. Έχω γνώση του σώματός μου και μου αρέσει. Τις καμπύλες μου τις έχω κάνει προτέρημά μου. Γιατί να έχουμε τόση ανασφάλεια; Δεν χρειάζεται».

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.