ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 3ου ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS

Ολοκληρώθηκε στην Πτολεμαΐδα ο τρίτος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΜotoCross. Ο αγώνας κύλησε χωρίς αγωνιστικά και καιρικά απρόοπτα αυτή τη φορά και έτσι άρχισαν να φαίνονται οι πραγματικές δυνατότητες των αθλητών.
Οι αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ τα πήγαν αρκετά καλά και έδειξαν τις τους δυνατότητες.
Στην ΜΧ2 ο Φραγκίσκος Ζούνης πήρε την 6η και την 5η θέση αντίστοιχα στα δύο σκέλη, ενώ στην γενική κατάταξη της ημέρας πήρε την 6η θέση.
Στην ΜΧ1 είχαμε στο Α σκέλος 4η θέση για τον Νίκο Λυρίου και 6η για τον Άρη Τσαρνά, ενώ στο Β σκέλος ένας αναγεννημένος Άρης, θύμισε τον Άρη που ξέρουμε και πήρε την 4η θέση και Νίκος Λυρίου την 5η. Στην γενική κατάταξη της ημέρας  ο Άρης Τσαρνάς πήρε την 4η θέση και Νίκος Λυρίου την 5η.
Το δύο σημαντικά στοιχεία που πήραμε από τον σημερινό αγώνα από τους αθλητές μας είναι πρώτον τα πολύ καλά γυρολόγια και η μείωση της απόστασης από τους πρωτοπόρους σε απόλυτους χρόνους και δεύτερον, η απογοήτευση στις δηλώσεις των αθλητών για τις θέσεις που κατέλαβαν γιατί ξέρουν πως έχουν αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζονται για να ανέβουν πιο ψηλά στην κατάταξη.
Να σημειώσουμε ότι στον αγώνα υπήρχαν και αρκετές συμμετοχές αθλητών από FYROM, Ρουμανία και Σουηδία!, και έτσι η κατάταξη που αναφέρουμε παραπάνω είναι βαθμολογούμενη, η οποία ισχύει μόνο για Έλληνες αθλητές
Επόμενο ραντεβού για τον 4ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στις 23 και 24 Απριλίου στην Χαλκίδα.
Η Αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ αναλυτικά:
ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #37 κατηγορία ΜΧ2
YAMAHA YZF 250
FALIRAKI MOTOCROSS PARK, RACING DESIGN, EVERIRON, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ EΛΑΣΤΙΚΑ, GRS ΓΑΛΑΤΗΣ, POWER FACTORY
ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ #161 κατηγορία ΜΧ1
YAMAHA YZF 450
YAMAHA RACING VGR TEAM, MILONIDIS ELASTIKA, MB RACING, MOTOMIKE, HPRINT, BIGBALLSMX, ZAMAGIAS MOTO, SUPER CYB.EX, RODOS SPEED LINE
ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ #91 κατηγορία ΜΧ1
HUSQVARNA FC 450
KTM SOUTH EAST EUROPE, PAPANIKOLAKIS.GR, MICHELIN
Μεγάλος Χορηγός του ΙΚΑΡΟΥ είναι η εταιρεία BLUE STAR FERRIES
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.