ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS

Και με τους τρις αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ στο βάθρο των νικητών ολοκληρώθηκε ο 5ος Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross στην Χαλκίδα.
Πιο συγκεκριμένα είχαμε στην τελική κατάταξη του διημέρου τον Άρη Τσαρνά και τον Νίκο Λυρίου να ανεβαίνουν στο τρίτο σκαλί του βάθρου της ΜΧ1 και της ΜΧ2 αντίστοιχα, ενώ ο Φραγκίσκος Ζούνης κατέκτησε την πέμπτη θέση στην ΜΧ2.
Στην ΜΧ1 ο Άρης Τσαρνάς αφού πήρε την πρώτη θέση στα χρονομετρημένα του Σαββάτου συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα και στα δύο σκέλη της Κυριακής και ενώ όλα πήγαν καλά στο πρώτο σκέλος όπου και πήρε την δεύτερη θέση πίσω από τον Κουζή και μπροστά από τον Ηλιόπουλο, στο δεύτερο σκέλος το πίσω ελαστικό του δεν άντεξε με αποτέλεσμα ο Άρης τους τελευταίους οκτώ γύρους να προσπαθεί να φέρει την μοτοσυκλέτα του στον τερματισμό με τις μικρότερες βαθμολογικές απώλειες. Έτσι είδε πέμπτος την καρό σημαία ενώ τις τρις πρώτες θέσεις πήραν οι Κουζής, Ηλιόπουλος και Κοντολέτας.
Στην ΜΧ2 ο Νίκος Λυρίου μετά από απουσία δύο αγώνων επέστρεψε δυνατά και κατέκτησε την τρίτη θέση στα χρονομετρημένα του Σαββάτου, καθώς και την τρίτη και στα δύο σκέλη του αγώνα πραγματοποιώντας πολύ καλές εκκινήσεις οι οποίες τον έφεραν στις πρώτες θέσεις από την αρχή του αγώνα. Ο Νίκος δείχνει να ξεπέρασε τον τραυματισμό του και στοχεύει σε κάτι καλύτερο στον επόμενο αγώνα.
Ο Φραγκίσκος Ζούνης το Σαββάτο πήρε την τέταρτη θέση στα χρονομετρημένα, αλλά η καλή του θέση στην μπάρα εκκίνησης δεν είχε αντίκρισμα αφού και στα δύο σκέλη δεν είχε καλές εκκινήσεις με αποτέλεσμα στο πρώτο σκέλος να χρειαστεί να δώσει μάχες με άλλους αθλητές για να φτάσει τελικά στην πέμπτη θέση, ενώ στο δεύτερο σκέλος είχε πτώση στην πρώτη στροφή που τον έφερε στην ουρά της κατάταξης, αλλά κατάφερε τελικά να αναρριχηθεί στην πέμπτη θέση προσπερνώντας όποιον έβρισκε μπροστά του.
Η κατάταξη και στα δύο σκέλη της ΜΧ2 ήταν η ίδια μέχρι και την ένατη θέση με τους Τουρατζίδη, Παπίλα και Λυρίου στις τρις πρώτες θέσεις και τον Ζούνη στην πέμπτη.
Επόμενος αγώνας σε δύο εβδομάδες στην Μεγαλόπολη
Αναλυτικά η αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ για τον αγώνα της Χαλκίδας:
ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #37 Κατηγορία ΜΧ2
YAMAHA YZF 250
Χορηγοί: RACING DESIGN, YACCO, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, FALIRAKI MOTOCROSS PARK
ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ #161 Κατηγορία ΜΧ2
ΚTM SXF 250
Χορηγοί: KTM SEE, MB RACING, MILONIDIS ΕΛΑΣΤΙΚΑ, LIRIOU MOTO SHOP, BIGBALLSMX, EUROPECAR
ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ #91 Κατηγορία Κατηγορία ΜΧ1
HUSQVARNA FC 450
Χορηγοί: HUSQVARNA, MOTUL, MICHELIN, KTM SEE, RACERX, ΜΧ79, KRD
Ο ΙΚΑΡΟΣ ευχαριστεί τον Μεγάλο Χορηγό του, την εταιρεία BLUE STAR FERRIES για τις εκπτώσεις που προσφέρει στις μετακινήσεις των αθλητών του.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.