ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ου ΑΓΩΝΑ Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross

Ολοκληρώθηκε στα Δουνέικα Ηλείας (μια από τις δυσκολότερες πίστες του πρωταθλήματος) ο 5ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross. Τα πράγματα δεν εξελήχθηκαν και τόσο καλά για τους οδηγούς του ΙΚΑΡΟΥ αφού οι πτώσεις που είχαν ο Φραγκίσκος Ζούνης και ο Άρης Τσαρνάς τους έριξαν πίσω στην κατάταξη του αγώνα.
Ποιο αναλυτικά στην κατηγορία ΜΧ1 ο Άρης Τσαρνάς στο Α σκέλος πήρε με άνεση την 3η θέση, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά στο 2ο σκέλος, αφού αναγκάτηκε να εγκαταλήψει μετά από πτώση που είχε στον πρώτο γύρο του αγώνα.
Στην ΜΧ2-ΜΧ2Τ η ατυχία χτύπησε στο Α σκέλος τον Φραγκίσκο Ζούνη ο οποίος είχε πτώση στην εκκίνηση του αγώνα και άλλες δύο κατά την διάρκειά αυτού στην προσπάθειά του να καλύψει το χαμένο έδαφος, με αποτέλεσμα τερματήσει τελικά στο σκέλος εκτός βαθμολογούμενης 15άδας λόγω βλάβης στα χειρηστήρια της μοτοσυκλέτας του. Στο ίδιο σκέλος ο Νίκος Λυρίου πήρε την 5η θέση. Στο 2ο σκέλος τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά για τους δύο οδηγούς κατακτόντας την 4η θέση ο Νίκος Λυρίου και την 7η ο Φραγκίσκος Ζούνης (1η στην ΜΧ2Τ)
Στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο Φίλιππας Γιακουμάκης στο Α σκέλος (που διεξήχθηκε το Σαββάτο) πήρε την 4η θέση και στο 2ο πήρε την 6η θέση.
Επόμενος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross στις 20 & 21 Ιουνίου στα Γιαννιτσά.
Αναλυτικά οι οδηγοί του ΙΚΑΡΟΥ που έλαβαν μέρος στον 5ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross:
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ Φίλιππος-Αντώνιος #3
Κατηγορία ΟΡΕΝ, ΚΤΜ SXF 350
με χορηγούς τους: RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK, ALETRAS GAMES
ΖΟΥΝΗΣ Φραγκίσκος #37
Κατηγορία MX2T, YAMAHA YZ 125
με χορηγούς τους: GRC POWER FACTORY, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, RACING DESIGN, FALIRAKI MOTOCROSS PARK
ΛΥΡΙΟΥ Νικος #161
Κατηγορία MX2, YAMAHA YZF 250
με χορηγούς τους: YAMAHA MOTOΔΥΝΑΜΙΚΗ, MB RACING.GR, BIG BALLS MX, RODOS SPEEDLINE, BLUE STAR FERRIES, ΜILONIDIS ΕΛΑΣΤΙΚΑ,HPRINT.GR, ΡΟΛΟΓΙΑ ΒΕΡΓΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, LYRIOU MOTO SHOP
ΤΣΑΡΝΑΣ Ανάργυρος (Άρης) #91
Κατηγορία MX1, YAMAHA YZF 450
με χορηγούς τους: RACERX.GR, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΜΟΤΟ, ΤΑΒΕΡΝΑ “ΟΛΥΜΠΙΑ”, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ “PIAGGIO MOTO”, ΚAΦΕΝΕΙΟ “ΣΤΕΛΑΡΑΣ”, ARGO ΨΑΡΟΜΠΑΣ, “ΝΙΚΟΛΑΣ” Ο ΨΑΡΑΣ, ΠΡΩΙΝΟ CAFE, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΦΩΣ, ΚΟΣΤΩΓΛΟΥ STORES, ΠΕΝΤΑΦΟΥΝΤΗΣ LG, ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΝΝΗΣ ΡΑΚΟΜΕΛΑΔΙΚΟ “ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ”
allaksogolies.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.