ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS

Με πολύ καλά αποτελέσματα και μία τρίτη θέση στο βάθρο των νικητών επιστρέφουν οι αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ από την Χαλκίδα μετά την ολοκλήρωση και του 4ου αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΜotoCross.
Στην κατηγορία ΜΧ2, ο Φραγκίσκος Ζούνης έχει σταθεροποιηθεί πλέον στην εξάδα και δείχνει να έχει ανοδικές τάσεις αφού η διαφορά από τους προπορευόμενούς του είναι μικρότερη από την διαφορά από αυτούς που τον ακολουθούν. Ο Φραγκίσκος στην πρώτη του χρονιά στην ΜΧ2 κατάφερε μόλις στον 4ο αγώνα να έχει κλειδώσει την 5η θέση, μια θέση την οποία κατέκτησε στα χρονομετρημένα, στα δύο σκέλη και στην γενική κατάταξη της ημέρας.
Στην κατηγορία ΜΧ1 ο Νίκος Λυρίου επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται στην καλύτερη χρονιά του μέχρι τώρα. Πήρε την 3η θέση στα χρονομετρημένα του Σαββάτου και στα δύο σκέλη της Κυριακής πήρε την 5η στο πρώτο και με καταπληκτική οδήγηση στο δεύτερο πήρε την 2η θέση, ενώ στην γενική κατάταξη της ημέρας πήρε την 3η θέση του βάθρου.
Η ατυχία κυνηγούσε δυστυχώς τον Άρη Τσαρνά και τις δύο ημέρες, το Σάββατο με σκασμένο ελαστικό κατάφερε να πάρει τη 6η θέση στα χρονομετρημένα. Ενώ στο πρώτο σκέλος της Κυριακής έπεσε θύμα της καραμπόλας που έγινε στην πρώτη στροφή με αποτέλεσμα να αποκτήσει θλαστικό τραύμα και να αναγκαστεί να εγκαταλείψει στο 4ο γύρο. Στο 2ο σκέλος ο Άρης έσφιξε τα δόντια και πήρε την 7η θέση, ενώ στην γενική της ημέρας πήρε την 13η θέση.
11215777_10208549944013586_5353357847306717841_n
Η Αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ αναλυτικά:
ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #37 κατηγορία ΜΧ2
YAMAHA YZF 250
FALIRAKI MOTOCROSS PARK, RACING DESIGN, EVERIRON, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ EΛΑΣΤΙΚΑ, GRS ΓΑΛΑΤΗΣ, POWER FACTORY
ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ #161 κατηγορία ΜΧ1
YAMAHA YZF 450
YAMAHA RACING VGR TEAM, MILONIDIS ELASTIKA, MB RACING, MOTOMIKE, HPRINT, BIGBALLSMX, SUPER CYB.EX, RODOS SPEED LINE, LYRIOU MOTO SHOP
ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ #91 κατηγορία ΜΧ1
HUSQVARNA FC 450
KTM SOUTH EAST EUROPE, PAPANIKOLAKIS.GR, MICHELIN
Μεγάλος Χορηγός του ΙΚΑΡΟΥ είναι η εταιρεία BLUE STAR FERRIES
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.