ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο πραγματοποίησε ο Νίκος Μαζιώτης

Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο, πραγματοποίησε οΝίκος Μαζιώτης, προφυλακισμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbomb.gr, χθες Κυριακή (21/2), η Πόλα Ρούπα, νοίκιασε ελικόπτερο από την περιοχή της Ερμιονίδας και επιχείρησε να προσγειωθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να απελευθερώσει τον καταδικασμένο σε φυλάκιση 50 ετών σύντροφό της.

Το ελικόπτερο που είχε ενοικιαστεί από γυναίκα με τα χαρακτηριστικά της Ρούπα απογειώθηκε από μεγάλο ξενοδοχείο της Αργολίδας με κατεύθυνση αρχικά προς την Θήβα. Όπως ωστόσο αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πάνω από την περιοχή της Βοιωτίας η γυναίκα ζήτησε από τον πιλότο να στρίψει και να κατευθυνθεί προς τις φυλακές Κορυδαλλού.

Τότε εκείνος – που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήξερε τίποτα για το σχέδιο της επιβάτιδάς του – αρνήθηκε, με αποτέλεσμα η γυναίκα που νοίκιασε το ελικόπτερο να πυροβολήσει δύο φορές εν πτήσει, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει!

Παρά την αναστάτωση, ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει το ελικόπτερο κοντά στα Μέγαρα, όπου η γυναίκα τελικά διέφυγε. Μέσα στον πανικό της ωστόσο έχασε την περούκα που φορούσε για να καλύψει τα ίχνη της.

Ακολούθως ο πιλότος ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία, αναγνωρίζοντας την Πόλα Ρούπα. Κάτι πάντως που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από την ΕΛ.ΑΣ..

Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής ερεύνησε στη συνέχεια σπιθαμή προς σπιθαμή το ελικόπτερο, στο οποίο μάλιστα, εκτός από την περούκα, βρέθηκαν και κάποια άλλα αντικείμενα, τα οποία και εξετάζονται αν ανήκουν στη σύντροφο του καταδικασμένου για τρομοκρατία, Νίκου Μαζιώτη. Παράλληλα, προσπαθούν να εντοπίσουν γενετικό υλικό για να διασταυρώσουν ότι η απόπειρα πειρατείας του ελικοπτέρου έγινε πράγματι από την Πόλα Ρούπα.

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.