ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αποκτά γαλλική μύτη σε 30 δευτερόλεπτα – Δείτε πώς! (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Όσοι είχαν την ατυχία να γεννηθούν με… ράμφος αντί για μύτη, σίγουρα σκέφθηκαν κάποια στιγμή στη ζωή τους να καταφύγουν στο χειρουργικό νυστέρι για να αποκτήσουν τη γαλλική μυτούλα των ονείρων τους.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος είναι γεμάτος από γαμψές και κακοσχηματισμένες μύτες, λίγοι είναι εκείνοι που τολμούν τελικά να προχωρήσουν σε ρινοπλαστική. Οι λόγοι που διστάζουν είναι πολλοί: Κάποιοι αποθαρρύνονται από το δυσθεώρητο κόστος, άλλοι φοβούνται τον πόνο που συνοδεύει τη ανάρρωση, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που έχουν αποδεχτεί αυτό το χαρακτηριστικό τους και το έχουν… αγαπήσει ως στοιχείο της μοναδικότητάς τους.

Ωστόσο, σήμερα κυκλοφορεί ένα νέο, πρωτοποριακό προϊόν στην αγορά, το οποίο μεταμορφώνει τις γαμψές, φουσκωτές και κακοσχηματισμένες μύτες σε… χαριτωμένες γαλλικές, με μια μόνο κίνηση.

Πρόκειται για έναν πλαστικό γάντζο που ονομάζεται Nose Lifter και κοστίζει μόνο 25 δολάρια.

Ο «γάντζος» αυτός μπαίνει εύκολα μέσα σε κάθε ρουθούνι, μεταμορφώνοντας απευθείας την μύτη αυτού που τον φορά.

Το προϊόν έχει γίνει ανάρπαστο στις ΗΠΑ τελευταία χάρη στη διάσημη YouTuber και beauty blogger Raiza Contawi, η οποία ανάρτησε πρόσφατα ένα βίντεο όπου δοκιμάζει το Nose Lifter με αρκετά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το κλιπάκι της συγκέντρωσε πάνω από 70.000 views, κάτι που φανερώνει το μεγάλο ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού.

Όπως αναφέρει η Contawi στο βίντεο, έμεινε αρκετά ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα του προϊόντος, ωστόσο αναγκάστηκε να του δώσει χαμηλότερη βαθμολογία (6 στα 10) επειδή… δυσκολευόταν να αναπνεύσει ενώ το φορούσε.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι πόσες Ελληνίδες είναι διατεθειμένες να ανταλλάξουν το… οξυγόνο με μια χαριτωμένη μυτούλα.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.