ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αποκάλυψη Έλληνα πoρνoστάρ για Τζούλια! Φοβερό παρασκήνιο για τις ταινίες της ξανθιάς σεxοβόμβας…(ΦΩΤΟ)

Διαβάστε ένα φοβερό παρασκήνιο για τις ταινίες της ξανθιάς σεξοβόμβας…Ο Πατρινός πρωταγωνιστής της “Sirina” μιλά για την Τζούλια, για τις ταινίες και για άλλα πολλά χωρίς ταμπού…

Από την στιγμή που πήρε απόφαση να συμμετέχει σε τέτοιες ταινίες , από το 2011 και μετά, έχει πάρει μέρος σε εννέα dvd που έχουν κυκλοφορήσει.

Ο Νίκος ο Πατρινός, όπως είναι το «καλλιτεχνικό» του όνομα, δεν έχει μετανιώσει για την συμμετοχή του στις αισθησιακές ταινίες πορνό της εταιρίας «Sirina» και μιλάει στο patrasevents.gr για τις εμπειρίες του, αλλά και για το αν έχει αλλάξει η ζωή του από την στιγμή που πήρε την απόφαση αυτή, ενώ τονίζει ότι ο Έλληνας και η Ελληνίδα έχουν στο αίμα τους το άγριο σεξ.

tz2

-Τι είναι αυτό που σε οδήγησε στην απόφαση στο να συμμετάσχεις στις ταινίες της «Sirina»;

Δεν είχα δουλειά και ήμουν άνεργος. Μου άρεσε όμως και σαν ιδέα. Πήρα έτσι την απόφαση να το κάνω, χωρίς να γνωρίζω τίποτα από τον χώρο και χωρίς φυσικά να ξέρω αν μπορώ να ανταπεξέλθω.

– Πώς ένιωσες όταν χρειάστηκε να παίξεις για πρώτη σου φορά στο γύρισμα μιας τέτοιας ταινίας;

Νίκος ο Πατρινός: «Τα χρήματα από τις ταινίες πορνό δεν συγκρίνονται με άλλες δουλειές» (pics)

Σίγουρα στην αρχή αμήχανα. Δεν είναι εύκολο να ανταπεξέλθεις γνωρίζοντας ότι έχεις μία κάμερα μπροστά σου και σε κοιτάζει τόσο κόσμος. Χρειάζεται να κάνεις σεξ με μία άγνωστη, ενώ σε βλέπουν τόσα μάτια γύρω σου.

– Οι γυναίκες που πρωταγωνιστούν σε τέτοιες ταινίες πώς είναι πάνω στο γύρισμα;

Είναι όπως δείχνουν. Προσπαθούν να είναι αισθησιακές και ερωτικές. Σκοπός τους είναι να ερεθίσουν τον συμπρωταγωνιστή τους γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουν να ερεθίσουν το κοινό που τις βλέπει.

-Πες μου ένα σκηνικό που να σου έχει μείνει χαρακτηριστικό; Νομίζω δεν ήταν να συμμετάσχεις και σε ταινία με την Τζούλια Αλεξανδράτου;

Με την Τζούλια δεν είχα παίξει τελικά μαζί. Θυμάμαι όμως δύο παιδιά που ήταν να παίξουν μαζί της και οι οποίοι βλέποντας την στις πρόβες πριν από τα γυρίσματα, τα έπαιξαν στην κυριολεξία! Η Τζούλια έτσι τσαντίστηκε αρκετά σε εκείνη την φάση περιμένοντας και σηκώθηκε και έφυγε από τα στούντιο!

tz3

sportdog

press-news.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.