ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αποκαλύψεις για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ήταν λιώμα από τα Nαρκωτικά, κοιμόταν σε πάρκινγκ

Ο πρώην μάνατζερ της Britney Spears την «τρέχει στα δικαστήρια» για χρωστούμενα λεφτά που δεν πήρε ποτέ και μαζί με αυτά βγάζει στη φόρα λεπτομέρειες από την περίοδο που η pop star ήταν στα… χειρότερά της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Britney Spears είχε αναγκαστεί να κοιμηθεί στο πάρκινγκ το 2007 μετά από χρήση ναρκωτικών. Ο Σαμ ισχυρίζεται πως αυτό συνέβη τη νύχτα που η Britney έχασε την επιμέλεια των δύο γιων της.

Τα έγγραφα αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά εκείνη την εποχή. Η ίδια μάλιστα είχε πρόσφατα περάσει ένα «δύσκολο» διαζύγιο και δεν είχε καλές σχέσεις με τους γονείς της.

Στα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο το 2015 αναφέρεται «Στη 1η Οκτωβρίου 2007, η Britney έχασε τη νομική επιμέλεια των γιων της, που ήταν ακόμη μωρά. Η Britney πέρασε μια νύχτα στο πάρκινγκ, στη συνέχεια, κάλεσε τον Σαμ και του είπε ότι ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους που εμπιστεύεται.Εκείνο το βράδυ, ο πρώην μάνατζερ της μετακόμισε στο σπίτι της. Με εξαίρεση μια σύντομη περίοδο το Δεκέμβριο του 2007, ο Sam ζούσε στο σπίτι της Britney μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2008».

Από την πλευρά της η Spears έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται, ζητώντας από τον Σαμ να πάρει πίσω τις κατηγορίες. Μάλιστα, σε βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει η μητέρα της Britney είχε επισημάνει πως ο Σαμ ήταν ο άνθρωπος που προμήθευε ναρκωτικά στην κόρη της.

Αυτό που μένει, λοιπόν, είναι να αποφανθεί το δικαστήριο.

 
 
stroumfaki.org
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.