ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Αποκάλυψη: Από αυτόφωρο πέρασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος γιατί…!

O Φώτης Σεργουλόπουλος διηγήθηκε στην Τζένη Μπαλατσινού, όταν πέρασε από τη διαδικασία του αυτοφώρου επειδή οδηγούσε έχοντας πιει αλκοόλ.

«Έχω πάει αυτόφωρο και είναι πολύ κακή εμπειρία!», ανέφερε ο Φώτης και περιέγραψε το περιστατικό: «Ήταν Ιούνιος του 2001, έκανε πρωινό τότε κι έχουμε πάει μια παρέα στου Ψυρρή. Έχουμε φάει, έχουμε πιει και φεύγοντας λένε δεν πάμε να πιούμε και κάτι;

Πάμε και μετά φεύγω, περνάω από την Ομόνοια. Αλκοτέστ, φυσάω, μέσα! Είμαι στο Α.Τ. στην Πλατεία Καραϊσκάκη και κάποια στιγμή το πρωί μου λένε “δεν παίρνετε κανέναν δικηγόρο”; Βρίσκω δικηγόρο, έρχεται, με παίρνουν για αποτυπώματα, με βάζουν πίσω από τα κάγκελα μαζί με πολλούς άλλους γιατί είναι Σάββατο βράδυ! Με παίρνουν με το αυτοκίνητο και μου λένε “Μην κάνετε κάτι για να μη σας βάλουμε χειροπέδες”! Με πάνε στον 7ο όροφο στη ΓΑΔΑ.

Ουρά, ότι μπορείς να φανταστείς! Λέω “δεν το ζω”! Και έρχεται και το κλου… Μου δίνουν ένα νούμερο και με βγάζουν φωτογραφία! Μετά από εκεί δικαστήρια και τελειώσαμε στις 2 το μεσημέρι. Γι’ αυτό προσέχετε, δεν είναι αστείο. Εκείνη τη μέρα τα είδα όλα»! είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Jenny Jenny!

athensmagazine.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.