ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απίστευτο: Τον τίναξε ρεύμα 20.000 βολτ και επέζησε!

Άγιο είχε ένας υπάλληλος της ΔΕΗ στην ορεινή Ξάνθη, ο οποίος κατά τη διάρκεια εργασιών χτυπήθηκε από ρεύμα ηλεκτρικής τάσης 20.000 βολτ και όμως επέζησε από θαύμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άντρας είχε ανέβει πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ με μετασχηματιστή μέσης τάσης στην προσπάθεια του να δώσει ρεύμα σε μια κτηνοτροφική μονάδα στο Νεοχώρι.

Την ώρα που επιχειρούσε να ολοκληρώσει την δουλειά του, τον τίναξε το ρεύμα και τον εκσφενδόνισε αρκετά μέτρα μακριά με αποτέλεσμα να προσκρούσει με δύναμη στο έδαφος.

Συνάδελφός του που βρισκόταν στο σημείο, αντικρίζοντας το συμβάν, αν και αρχικά πάγωσε, αντέδρασε άμεσα και του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες κάνοντάς του καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, η οποία αποδείχθηκε σωτήρια.

Ακολούθως ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης όπου και νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική.

Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό, το ρεύμα εισήλθε στο σώμα του πολυτραυματία από το δεξί του χέρι ενώ ο ίδιος κατάφερε να ξεπεράσει το πρώτο κρίσιμο 24ωρο. Ο ίδιος φέρει κακώσεις στο σώμα.

Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή ενώ οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πλήρη αποκατάσταση των αρρυθμιών που παρουσιάζει η καλή λειτουργία του οργανισμού του.

Μέχρι στιγμής δεν είναι πλήρως γνωστές οι συνθήκες και τα αίτια κάτω από τα οποία εκδηλώθηκε το ατύχημα, ωστόσο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

kontranews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.