ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απίστευτο: Το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με δύο φορτηγά και επέζησε!

«Άγιο είχε», μια δασκάλα από το Έσεξ στη Βρετανία, όταν το μικρό της αυτοκίνητο βρέθηκε κάτω από τεράστιο φορτηγό

Η 39χρονη δασκάλα Katie Holt, από το Έσεξ στη Βρετανία, οδηγούσε σε δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας για να πάει στην δουλειά της, όταν ξαφνικά, ένα μεγάλο φορτηγό που είχε κολλήσει πίσω της, χτύπησε με δύναμη το μικρό της όχημα με αποτέλεσμα αυτό να βρεθεί κάτω από τις ρόδες προπορευόμενου φορτηγού.

Όταν οι πρώτες βοήθειες και η αστυνομία έφθασαν στο σημείο δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι υπάρχει το μικρό VW Golf στραπατσαρισμένο και αγνώριστο κάτω από το φορτηγό, αφού η σφοδρή σύγκρουση το είχε μετατρέψει σε μια άμορφη μάζα από λαμαρίνες.

Όμως, η Holt μέσα στην ατυχία της στάθηκε τυχερή, αφού επέζησε! Η νεαρή δασκάλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και στη μέση και με σπασμένο το αριστερό της χέρι . Μετά από δέκα ημέρες νοσηλείας η γυναίκα μεταφέρθηκε στο σπίτι της μητέρας της για να αναρρώσει.

Όπως δήλωσε η ίδια στον βρετανικό Τύπο πέρασαν δύο μήνες μετά το ατύχημα για να βρει την μνήμη της και να μπορέσει να περπατήσει, όμως, εξακολουθεί να μη θυμάται τίποτα από την δυνατή σύγκρουση. Όταν είδε τις φωτογραφίες με το δικό της αυτοκίνητο αγνώριστο, η 39χρονη δήλωσε: «Είμαι τυχερή που είμαι εδώ».

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.