ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απίστευτο: Πάστορας πέθανε στον άμβωνα μόλις δήλωσε έτοιμος να συναντήσει το Θεό

Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η περίπτωση ενός πάστορα στη Νέα Ορλεάνη ο οποίος έπεσε νεκρός στον άμβωνα κατά τη διάρκεια του κηρύγματος του και μάλιστα ακριβώς τη στιγμή που δήλωνε ότι είναι έτοιμος να συναντήσει το Δημιουργό του.

Ο 56χρονος Κένεθ Γκριν, πάστορας στην εκκλησία St. Mary Baptist Church της Νέας Ορλεάνης, κήρυττε από το βιβλίο των Ψαλμών και έκανε την συγκεκριμένη δήλωση λίγο πριν πέσει νεκρός.

Ο απροσδόκητος θάνατος του Γκριν συγκλόνισε το εκκλησίασμα και πολλοί ξέσπασαν σε κλάματα όταν είδαν τον πάστορα να πέφτει στο έδαφος.

«Ηπιε μία γουλιά νερό, σκούπισε το πρόσωπό του, και στη συνέχεια κοίταξε ψηλά και φαινόταν σαν τα μάτια του να γύρισαν, σαν να μην υπήρχε ζωή στα μάτια του, και στη συνέχεια έπεσε κάτω. Ολοι ήταν σε κατάσταση σοκ, οι άνθρωποι» αναφέρουν πιστοί που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού

Το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο αμέσως μετά, αλλά ήταν ήδη αργά.

Οι πιστοί κάνουν λόγο για έναν υπέροχο άνθρωπο, πρόθυμο να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη, ενώ επισκεπτόταν τακτικά τους αρρώστους και τους ηλικιωμένους σε ένα τοπικό νοσοκομείο για να τους εμψυχώνει και φρόντιζε τους άστεγους.

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.