ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απίστευτο: Μωρό 1,5 έτους έπαθε ανακοπή καρδιάς στον Πύργο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Δευτέρας στο Νοσοκομείο Πύργου ένα παιδάκι 1,5 έτους, το οποίο έπαθε ανακοπή καρδιάς!

Το παιδάκι από την Αμαλιάδα, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει παρουσιάσει αρκετές φορές συμπτώματα βρογχικού άσθματος, τις τελευταίες ημέρες είχε κρυολογήσει και το πρωί της Κυριακής οι γονείς του διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και άρχισε να μελανιάζει σε όλο του το σώμα!

Αμέσως το έβαλαν στο αυτοκίνητό τους και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου εφημέρευε ο γενικός γιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος ο οποίος διαπίστωσε ότι το παιδί δεν είχε σφυγμό και μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να το επαναφέρει στη ζωή, σύμφωνα με το patrisnews.gr.

Με δεδομένο ότι λίγο νωρίτερα είχε στείλει σε άλλη διακομιδή το ασθενοφόρο και για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος, μετέφερε ο ίδιος με το αυτοκίνητό του το παιδί στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και εφημέρευε παιδίατρος. Το παιδί από εκείνη τη στιγμή νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Πύργου και παρακολουθείται από τους γιατρούς.

www.koolnews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.