ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απίστευτο και όμως αληθινό: 72χρονη έπεσε θύμα ληστείας 64 φορές!

«Μου πήραν τα πάντα από το σπίτι μου μέχρι και το μπρίκι του καφέ» λέει η κυρία Ειρήνη Σούχλα στο protothema.gr

Η 72χρονη Ειρήνη Σούχλα κατέχει ένα ιδιότυπο «ρεκόρ» αφού όπως η ίδια λέει στο protothema.gr έχει πέσει θύμα ληστείας 64 φορές τα τελευταία πέντε χρόνια. 

Πρόκειται για μία γυναίκα προχωρημένης ηλικίας που μένει μόνη σε μονοκατοικία στην ανατολική Αττική και δηλώνει ότι έγινε εύκολος στόχος από αδίστακτους ληστές οι οποίοι καραδοκούσαν τη στιγμή που εκείνη έφευγε από τη μονοκατοικία που διαμένει προκειμένου να πηγαίνει για ιαματικά λουτρά λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την υγεία της. 

Σύμφωνα με όσα λέει έχει ξοδέψει κυριολεκτικά μία περιουσία τα τελευταία χρόνια αγοράζοντας ηλεκτρικές συσκευές έπιπλα και άλλα είδη για το σπίτι της αφού κάθε λίγο και λιγάκι της το…άδειαζαν ληστές. 

«Φανταστείτε ότι ειδικά την τελευταία φορά δεν είχα καν προλάβει να βγάλω από τα κουτιά τις ηλεκτρικές συσκευές που είχα αναγκαστεί να αγοράσω για πολλοστή φορά. Τα πήραν όλα. Σκεφτείτε ότι μέχρι πηρούνια, κουτάλια και μπρίκι του καφέ πήραν. Ας είναι καλά νε τη συνείδησή τους, δεν ξέρω τι άλλο να πω. Έχω δηλώσει και τις 64 ληστείες στην αστυνομία έβαλα μέχρι και συναγερμό και τον παραβίασαν και αυτό. Είμαι σε απόγνωση. Ξέρετε πόσα χρήματα έχω ξοδέψει για να αγοράσω 64 φορές τα ίδια πράγματα; Ευτυχώς τουλάχιστον που δεν ήμουν ποτέ μέσα αυτό μόνο θα με έκανε να πεθάνω από φόβο…» σημειώνει μιλώντας στο protothema.gr.

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.