ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απίστευτο: Φοιτήτρια βίασε 22χρονο και… τον κατήγγειλε για βιασμό – Τον έστειλε φυλακή!

Σε απρόσμενους μπελάδες μπήκε ένας 22χρονος φοιτητής ο οποίος σε κατάσταση μέθης κατέληξε στην αγκαλιά μίας συμφοιτήτριάς του η οποία δε δίστασε να του προσφέρει στοματικό έρωτα.  Ο 22χρονος φανταζόταν ποτέ αυτό που θα ακολουθούσε.

Την επόμενη ημέρα, η φοιτήτρια από το Amherst College της Μασαχουσέτης, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα όπου κατήγγειλε το… βιασμό της από το νεαρό άνδρα. Το περιστατικό σημειώθηκε το Φεβρουάριο του 2012.

Ο φερόμενος ως… δράστης ισχυρίστηκε ότι είχε πιει πολύ, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τις Αρχές, και είχε κενά μνήμης με αποτέλεσμα να μη θυμάται τίποτα.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Δικαιοσύνη απεφάνθη πως ο 22χρονος ήταν… ένοχος και όντως… βίασε το φερόμενο ως θύμα.

Ωστόσο, με τη βοήθεια του συνηγόρου υπεράσπισης, βρέθηκαν ατράνταχτες αποδείξεις που υποδεικνύουν, όχι μόνο την αθωότητα του πελάτη του αλλά και το δόλιο σχέδιο της καταγγέλλουσας.

Το φερόμενο ως θύμα συγκατοικούσε με την σύντροφο του 22χρονου. Όπως προέκυψε, η καταγγέλλουσα είχε αποστείλει SMS σε φίλη της αμέσως μετά τον «βιασμό» και έγραψε: «Είναι προφανές ότι δεν ήμουν αθώος παρατηρητής».

Μετά έστειλε ένα ακόμα μήνυμα στο οποίο έγραφε: «Ω θεέ μου μόλις έκανα κάτι χαζό».

Μάλιστα, το ίδιο απόγευμα, προσκάλεσε στο δωμάτιό της έναν ακόμα συμφοιτητή της προκειμένου να έρθουν σε ερωτική επαφή.

Όπως ήταν φυσικό, η Δικαιοσύνη δικαίωσε έστω και με δύο χρόνια καθυστέρηση τον 22χρονο που πλέον δίνει μεγάλο αγώνα ώστε να πείσει το κολλέγιο στο οποίο φοιτούσε να δεχτεί την «έφεση» και να ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσής σου ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει ξανά μαθήματα!

kontranews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.