ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απίστευτο: Ελικόπτερο συντρίβεται πριν προσγειωθεί, γεμάτο τουρίστες (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Το ελικόπτερο χάνει τον έλεγχο κατά την προσγείωση με έξι επιβάτες στα Φίτζι, που ευτυχώς σώθηκαν από θαύμα..  Οι στιγμές όμως είναι πολύ εντυπωσιακές..  Δείτε το Video που ακολουθεί

Έξι τουρίστες και ο πιλότος του ελικοπτέρου χρειάστηκαν, αν και με μώλωπες να περπατήσουν για να φύγουν από το σημείο  πρόσκρουσης του ελικοπτέρου που γέμισε τρόμο τους κατοίκους του νησιού.

Ο αέρας κατά την προσγείωση φυσούσε δυνατά, κάτι που έκανε τον κυβερνήτη να χάσει τον έλεγχο.. και την ώρα που το ελικόπτερο θα ακουμπούσε στο έδαφος, μια δυνατή ριπή του ανέμου το έριξε με δύναμη πάνω στα δέντρα.

Το βίντεο έχει καταγραφεί στα νησιά Φίτζι (στο πολυτελέστατο Treasure Resort) όταν το ελικόπτερο μετέφερε τουρίστες για τις διακοπές τους..  στο επίγειο παράδεισο, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου.

Τέλος, για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αξιωματούχοι της Αεροπορίας στα νησιά Φίτζι πραγματοποιούν έρευνα εξετάζοντας αυτό το βίντεο για να δούμε πώς και γιατί το ελικόπτερο έχασε τον έλεγχο, και αν γι αυτό φταίει ο α κακός χειρισμός του κυβερνήτη.

Παρακολουθήστε το απίστευτο βίντεο που ακολουθεί:

 
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.