ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απίστευτο: Έγκυος πήγε να γεννήσει το Μάιο, ενώ είχε γεννήσει και τον Ιανουάριο!

Έκπληκτοι έμειναν οι άνθρωποι στο νοσοκομείο της Ξάνθης πριν από λίγες μέρες, όταν διαπίστωσαν ότι μία γυναίκα που εισήχθη για να γεννήσει, είχε ξαναγεννήσει στη μαιευτική κλινική μόλις τον περασμένο Ιανουάριο!

Στα δίχτυα των διωκτικών αρχών βρέθηκε ένας Ξανθιώτης ο οποίος προσπάθησε να εξαπατήσει το Νοσοκομείο επειδή η γυναίκα του ήταν αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας,  και δεν δικαιούταν ασφάλισης, σύμφωνα με το XanthiPress.

Ο νεαρός προσήλθε το Γενάρη στο Νοσοκομείο της Ξάνθης με τη σύζυγό  του, αποκρύπτοντας ότι πρόκειται για Βούλγαρη υπήκοο αλλά δίνοντας τα στοιχεία της αδερφής του.

Με τον τρόπο αυτό «γλίτωσε» το ποσό των περίπου 1.000 ευρώ που απαιτούνταν για να πληρωθούν οι υπηρεσίες που παρασχέθηκαν για τοκετό με καισαρική τομή και νοσηλεία.

Η απάτη δεν θα γίνει αντιληπτή αν πριν από λίγες δεν πήγαινε να γεννήσει στην πραγματικότητα η αδερφή του! Έτσι όταν διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι «γεννούσε» για δεύτερη φορά μέσα λίγους μήνες στο ίδιο Νοσοκομείο, ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια της Ξάνθης και έτσι ξετυλίχτηκε το κουβάρι μέχρι να βρεθεί ο επιτήδειος που είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία στην πρώτη γέννα.

Σύμφωνα με το XanthiPress, σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία που θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο για αρκετά σοβαρά αδικήματα!
Υποψιάστηκαν παράνομη υιοθεσία

Μάλιστα, η υπόθεση κινητοποίησε τους αρμόδιους καθώς  η αλλοδαπή γυναίκα είναι Ρομά από τη Βουλγαρία,  κάτι που συχνά δημιουργία υποψίες για συμμετοχή σε υποθέσεις παράνομων υιοθεσιών, αν και δεν επρόκειτο τελικά για κάτι τέτοιο αλλά για μια απλή απάτη σε βάρος του ΕΣΥ.

Πάντως, τόσο το παιδί όσο και το ανιψάκι του νεαρού, χαίρουν άκρας υγείας ενώ το συμπέρασμα είναι ότι στο Νοσοκομείο οι ασθενείς βρίσκονται σε καλά χέρια.

kontranews.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.