ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απίστευτο: Δύο γυναίκες ανακάλυψαν ότι είναι αδερφές όταν γράφτηκαν στην ίδια τάξη στο Πανεπιστήμιο

Η Lizzie Valverde, που είχε μεγαλώσει στο Νιου Τζέρσι και η  Katy Olson που έζησε κυρίως στη Φλόριντα μετακόμισαν και οι δύο στη Νέα Υόρκη  όταν ενηλικιώθηκαν για να σπουδάσουν φιλολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο

Δύο γυναίκες που επέλεξαν να παρακολουθήσουν το μάθημα της συγγραφής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια των ΗΠΑ ανακάλυψαν ότι η δική τους ιστορία είναι πιο ενδιαφέρουσα από οποιοδήποτε μυθιστόρημα θα μπορούσαν ποτέ να γράψουν.

Λίγη ώρα μετά τη γνωριμία τους, οι δύο νεαρές κατάλαβαν ότι ήταν κόρες της ίδιας μητέρας, που τις είχε γεννήσει τη δεκαετία του ’80 και τις είχε δώσει για υιοθεσία σε δύο διαφορετικές οικογένειες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, αυτή η απίστευτη αποκάλυψη έλαβε χώρα το 2013, την πρώτη κιόλας μέρα του κοινού τους μαθήματος, όταν ζητήθηκε από τους φοιτητές να μοιραστούν μερικά πράγματα για τον εαυτό τους.

Η Lizzie Valverde, που είχε μεγαλώσει στο Νιου Τζέρσι και η  Katy Olson που έζησε κυρίως στη Φλόριντα μετακόμισαν και οι δύο στη Νέα Υόρκη  όταν ενηλικιώθηκαν για να σπουδάσουν φιλολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο και αυτή η απόφαση τους άλλαξε τη ζωή, αφού στάθηκε αιτία για να βρουν η μία την άλλη αλλά και να συμφιλιωθούν με τη μητέρα τους.

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.