ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε τι είχε στο πέος του για τέσσερις ολόκληρες ημέρες! (photo)

Ο 52χρονος φετιχιστής παγιδεύτηκε στον ίδιο του τον… ανδρισμό, καθώς αυτή τη φορά μάλλον υπερέβαλε με τα σεξουαλικά παιχνίδια του (ίσως πάλι να προσπαθούσε να σπάσει και κάποιο προσωπικό ρεκόρ), με αποτέλεσμα να επισκεφθεί, σε κατάσταση πανικού, νοσοκομείο του Μόναχο.

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά… δεκατρία δαχτυλίδια έβαλε στον «αρχηγό» των γεννητικών του οργάνων ένας Γερμανός, ο οποίος μετά από τέσσερις εφιαλτικές ημέρες αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια λόγω του αφόρητου πόνου!

AdTech Addaxtilidi

Ούτε οι γιατροί ωστόσο κατάφεραν να βάλουν τέλος στον εφιάλτη του και να τον απελευθερώσουν από τα σιδερένια δεσμά του, καλώντας έτσι την Πυροσβεστική.

Τελικά, μετά από μία περίτεχνη και εξαιρετικά «λεπτή» επιχείρηση που διήρκησε περίπου μία ώρα, οι πυροσβέστες κατάφεραν να κόψουν με… τροχό (άουτς) τα 13 δαχτυλίδια, χαρίζοντας ξανά τον αέρα ελευθερίας στα γεννητικά όργανα του Γερμανού.

«Δεν μπορώ εκτιμήσω πόσο μεγάλο είναι το πέος του, γιατί υπάρχουν μεγέθη στα δαχτυλίδια», δήλωσε, κληθείς να σχολιάσει το πρωτοφανές περιστατικό, o Martin Bertram, ιδιοκτήτης sex shop στο Βερολίνο, διευκρινίζοντας: «Επίσης οι άνδρες χρησιμοποιούν πολλές φορές αρκετά δαχτυλίδια για να μεγαλώσουν το πέος τους. Είναι και αυτό ένα φετίχ»…

ΠΗΓΗ

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.