ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απίστευτο βίντεο: Χάνει τα μαλλιά της στον πιο ανόητο διαγωνισμό του Ίντερνετ

Μία Κινέζα συμμετέχει στον διαγωνισμό του «καλαμποκιού πάνω σε τρυπάνι» όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε

Πήγε για καλαμπόκι και βγήκε… κουρεμένη. Ο λόγος για την συγκεκριμένη Κινεζούλα που βλέπουμε στο βίντεο, και η οποία συμμετέχει σε έναν ακόμα από τους ανόητους διαγωνισμούς που εμφανίζονται κάθε ημέρα στο Ίντερνετ, στην κατανάλωση του καλαμποκιού, το οποίο όμως περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα ηλεκτρικό τρυπάνι (έλεος!).

Στην περίπτωσή της όλα ξεκινούν μάλλον κανονικά για αυτού του είδους τον διαγωνισμό, όμως στην συνέχεια, τα πράγματα δεν εξελίσσονται επιτυχώς. Και αυτό γιατί έχει ξεχάσει να μαζέψει τα μαλλιά της, με αποτέλεσμα αυτά να τυλίγονται γύρω από το ηλεκτρικό τρυπάνι.

Το αποτέλεσμα είναι να μπλεχτούν τα μαλλιά της ανάμεσα στο καλαμπόκι και το τρυπάνι, με αποτέλεσμα μέχρι να κλείσει ο διακόπτης, να της έχει αφαιρεθεί μια μεγάλη τούφα από μαλλιά.

Το βίντεο έχει γίνει ήδη viral, όχι μόνο για το πάθημα της  μικρής κινεζούλας, αλλά και για όλες αυτές τους ανόητους «διαγωνισμούς» που πολλές φορές ξεπερνούν και το στοιχειώδες IQ που πρέπει να διαθέτει ένα ανώτερο θηλαστικό (και δη το κορυφαίο στον πλανήτη Γη).

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.