ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ
Italian Prime Minister Silvio Berlusconi looks on during a news conference with Malta's Prime Minister Lawrence Gonzi at Villa Madama in Rome July 8, 2010. REUTERS/Max Rossi (ITALY - Tags: POLITICS)

Απίστευτο! «Αγόρασε» ένα γεύμα με τον Μπερλουσκόνι έναντι… 17.000 ευρώ

Σε 17.000 ευρώ ανέρχεται το ποσό το οποίο αποφάσισε να διαθέσει ένα άτομο -τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά- για ένα γεύμα με τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με καλό πάντως σκοπό.

Ο κ. Μπερλουσκόνι δημοπράτησε μέσω Διαδικτύου το γεύμα, με τα έσοδα να διατίθενται στους πληγέντες των πρόσφατων σεισμών που χτύπησαν την κεντρική Ιταλία.

Η πρόσκληση – δημοπρασία για το φιλανθρωπικό γεύμα με τον κ. Μπερλουσκόνι αναρτήθηκε στην διαδικτυακή πύλη Charitystars, ενώ ως ποσό εκκίνησης, ορίστηκαν τα 10.000 ευρώ.

Ο νικητής κατέβαλε τελικά 17.000 ευρώ, ενώ μαζί του θα μπορέσει να πάρει στο γεύμα με τον Ιταλό καναλάρχη και πολιτικό, δυο φίλες ή φίλους που ο ίδιος επιθυμεί.

«Αυτή την φορά, δεν πρόκειται για πάρτι ή δείπνα στην βίλα του ‘Αρκορε, αλλά για μια πρωτοβουλία με εντελώς διαφορετικό σκοπό», ανέφεραν Ιταλοί σχολιαστές.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.