ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απίστευτο: 9χρονος αποσόβησε την απαγωγή του νεογέννητου αδελφού του!

Από την πρώτη ημέρα γέννησης του αδελφού του, ένας 9χρονος στο Αμβούργο, ανέλαβε να τον προστατεύσει με όλες του τις δυνάμεις.

Λίγες ώρες μετά τη γέννηση του νέου μέλους της οικογένειας, μία γυναίκα πήρε το βρέφος από την κούνια του στο μαιευτήριο και θα είχε εξαφανιστεί, αν ο εννιάχρονος δεν αναλάμβανε δράση. Η 34χρονη μπήκε το απόγευμα στο θάλαμο που βρισκόταν η μητέρα που είχε γεννήσει τις προηγούμενες ώρες ένα αγοράκι, την ώρα που εκείνη κοιμόταν. Πήρε το μωρό και βγήκε από το δωμάτιο. Παρών όμως και ξύπνιος στο δωμάτιο ήταν ο εννιάχρονος πρώτος γιος της μητέρας, τον οποίο η 34χρονη δεν αντιλήφθηκε. Ο 9χρονος ακολούθησε τη γυναίκα μέσα στην κλινική.

Κατάφερε, σύμφωνα με την αστυνομία, να την προλάβει ενώ βρισκόταν ακόμη μέσα στο κτίριο και της μίλησε ζητώντας της το λόγο. Τότε, η γυναίκα τού έδωσε το βρέφος και τέθηκε επί τόπου υπό κράτηση, πριν συλληφθεί από την αστυνομία. Οι αρχές αναφέρουν ότι δεν έχουν ακόμη σαφή εικόνα, για το τι επρόκειτο να κάνει η 34χρονη με το παιδί. Ηδη η γυναίκα αυτή έχει τεθεί υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.

Το περιστατικό, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Αμβούργου, είχε σημειωθεί την περασμένη Παρασκευή σε κλινική στο νότιο Αμβούργο, στο Χάιμφλεντ, και δημοσιοποιήθηκε μόλις χθες.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.