ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Aπίστευτη φρίκη: Νεογέννητο μωρό σώθηκε μέσα από σωλήνα αποχέτευσης τουαλέτας

Το περιστατικό έγινε σε γυναικείες τουαλέτες στο νοσοκομείο Xinping County στη νοτιοδυτική περιοχή της Κίνας Yunnan.

Εκεί το προσωπικό του ξενοδοχείου άκουσε κλάματα ενός μωρού μέσα από τις τουαλέτες, χωρίς όμως να μπορεί να διαπιστώσει από που προέρχονται. Τα αίματα όμως που υπήρχαν στην περιφέρεια της τουαλέτες τους έβαλαν σε υποψίες και κάλεσαν την πυροσβεστική υπηρεσία.

Όταν έφθασαν οι πυροσβέστες, βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα. Η τουαλέτα ήταν πλημμυρισμένη στο αίμα ενώ από το βάθος του σωλήνα της αποχέτευσης ακουγόταν το κλάμα ενός μωρού. Αμέσως ανέλαβαν δράση και μετά από τρεις ολόκληρες ώρες επίπονης δουλειάς, κυρίως για να μην τραυματίσουν περισσότερο το νεογέννητο, κατάφεραν τελικά να το απελευθερώσουν ζωντανό.

Σύμφωνα με το προσωπικό του νοσοκομείου, το μωρό είχε πεταχτεί στην τουαλέτα από την μητέρα του αμέσως μετά την γέννα, και είχε μάλιστα τραβήξει και το καζανάκι ώστε να απαλλαγεί από αυτό. Το μωράκι πάντως κατάφερε να επιζήσει και σιγά-σιγά επανακάμπτει με την βοήθεια των γιατρών. Οι αρχές αναζητούν την «μητέρα» και υποθέτουν ότι δεν πρόκειται για ασθενή που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, αλλά για μία γυναίκα που γέννησε στο σπίτι της και ήρθε στο νοσοκομείο όπου για κάποιο άγνωστο λόγο αποφάσισε να προχωρήσει σ’ αυτή την φρικιαστική πράξη.

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.