ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απίστευτα βασανιστήρια στην Κίνα για δολοφόνους σκυλιών (Σκληρές Photos)

Σε βάναυσο εννιάωρο ξυλοδαρμό υποβλήθηκαν δύο άνδρες που πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να κλέβουν και να σκοτώνουν σκυλιά σε ένα χωριό στην Κίνα.

Οι κάτοικοι του χωριού αφού τους έδεσαν στον λαιμό τα δύο νεκρά σκυλιά, που πιστεύεται ότι οι κλέφτες σκότωσαν για το κρέας τους, τους επιτέθηκαν.

Όταν οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο σημείο για να μεταφέρουν τους δύο άνδρες στο αστυνομικό τμήμα, οι κάτοικοι ζήτησαν 1 εκατ. γιουάν (145.000 ευρώ) ως αποζημίωση ειδάλλως δεν τους άφηναν ελεύθερους.

Στη συνέχεια, οι κάτοικοι ξεκίνησαν να επιτίθενται στους αστυνομικούς με μεταλλικές ράβδους και πέτρες, σπάζοντας τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων της αστυνομίας.

Κάποιοι από τους χωρικούς ξάπλωσαν μπροστά από τα οχήματα της αστυνομίας με σκοπό να εμποδίσουν την μεταφορά των δραστών στο αστυνομικό τμήμα.

Την κατάσταση έθεσαν υπό έλεγχο οι υπάλληλοι του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας μόλις έφτασαν στο χωριό, οι οποίοι κατάφεραν να ηρεμήσουν τους ντόπιους λέγοντάς τους ότι οι αστυνομικοί έκαναν σωστά την δουλειά τους δείχνοντας αυτοσυγκράτηση όταν τους επιτέθηκαν.

Οι δύο δράστες βρίσκονται υπό κράτηση και οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνα γύρω απ’ την υπόθεση.

www.topontiki.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.