ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απέλυσε τη μετρ του Zonar’s ο Αντώνης Σαμαράς; [Photo]

Τελικά έχασε την δουλειά της, η μετρ του Zonar’s εξαιτίας του Αντώνη Σαμαρά… ναι ή όχι;

Όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr, το πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά βρίσκεται πολύ κοντά στο ιστορικό μπιστρό και ο ίδιος είναι από τους τακτικούς πελάτες του. Συχνά ο Μεσσήνιος πολιτικός επιλέγει να κάνει ραντεβού του εκεί, συνδυάζοντας τις επαφές του με μικρά και απολαυστικά διαλείμματα, καθώς το κατάστημα είναι διάσημο για τις υπηρεσίες του. Το στέκι των Αθηναίων, όμως, έκρυβε μια δυσάρεστη εξέλιξη για μια εργαζόμενή του.

Κατά τη διάρκεια των εορτών, ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Zonar’s, ωστόσο η μετρ τον ενημέρωσε ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο τραπέζι. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν αντιλήφθηκε ότι η υπάλληλος δεν τον είχε αναγνωρίσει και ξαφνιάστηκε με το απαγορευτικό. Επέμεινε και ζήτησε από τη μετρ να τον εξυπηρετήσει, κάτι που δεν έγινε, παρά μονάχα με την παρέμβαση του ιδιοκτήτη του καταστήματος, Χρύσανθου Πανά.

Ο τελευταίος επιχείρησε να δώσει τέλος στο περιστατικό και βρήκε τελικά τραπέζι στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος απόλαυσε τον καφέ του με πολιτική παρέα, όπως πάντα. Όμως, το συμβάν δεν είχε αίσιο τέλος για την υπάλληλο. Το λάθος της το πλήρωσε… με την απόλυσή της, που της κοινοποιήθηκε από τη διεύθυνση του καταστήματος λίγες ημέρες αργότερα.

Ο ιδιοκτήτης του Zonar’s έσπευσε να αρνηθεί το περιστατικό, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Η ανάρτηση ανέφερε:

«Τα άρθρα που κυκλοφορούν περί απόλυσης υπαλλήλου που υποτίθεται οτι δεν αναγνώρισε τον τέως πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Zonar’s είναι απολύτως ψευδή! Επειδή δεν συντρέχει λόγος να προχωρήσουμε νομικά για ανυπόστατα κουτσομπολιά, σας προτρέπουμε να μην διαβάζετε κίτρινα ανυπόγραφα άρθρα! Τους δίνετε τροφή να υπάρχουν.
Υ.Γ. Στο Zonar’s δεν έχει απολυθεί κανείς, αντιθέτως σας ενημερώνουμε ότι λόγω αυξημένης κίνησης, είμαστε σε αναζήτηση επιπλέον προσωπικού (για όποιον ενδιαφέρεται)».

 

e-radio.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.