ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απελπισμένοι γονείς ξυλοκόπησαν γιατρό στο ΙΚΑ

Ένα ακόμα περιστατικό ξυλοδαρμού γιατρού καταγράφεται στο ΙΚΑ.

Απελπισμένοι γονείς ποδοπάτησαν γιατρό στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου στην Πάτρα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, ο γιατρός εξήγησε στον πατέρα ότι δεν μπορούσε να του γράψει τα υλικά που χρειάζεται η ανάπηρη κόρη του και τον πήρε να πάνε μαζί στον διευθυντή για να βρουν μια λύση.

Στο διάδρομο ο γιατρός δέχτηκε επίθεση από τον πατέρα, τον έριξε στο πάτωμα και μαζί με τη γυναίκα του άρχισαν να τον χτυπούν και να τον κλωτσάνε.

Όλα ξεκίνησαν προ ημερών όταν πατέρας κοριτσιού που αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα αναπηρίας επισκέφθηκε γιατρό για να του χορηγήσει κάποια αναλώσιμα. Ο γιατρός του ανέφερε πως τα συγκεκριμένα αναλώσιμα δεν καλύπτονται και τότε ο πατέρας εξεμάνη και άρχισε να χτυπά τα γραφεία.

Προχθές ο πατέρας επισκέφθηκε εκ νέου τον γιατρό στο ΙΚΑ, ο γιατρός του εξήγησε πως δεν μπορεί να του γράψει τα αναλώσιμα και τον κάλεσε να πάνε μαζί στον Διευθυντή. Σύμφωνα με την καταγγελία του γιατρού ενώ περπατούσαν στον διάδρομο ο εξαγριωμένος πατέρας του επιτέθηκε, τον έριξε στο πάτωμα και μαζί με την γυναίκα του άρχισαν να τον χτυπούν.

Οι παρευρισκόμενοι έτρεξαν να σώσουν τον γιατρό ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με πολλαπλά χτυπήματα. Πάντως ο γιατρός δεν κατέθεσε μήνυση κατανοώντας όπως είπε το πρόβλημα των γονέων. Η ιστορία της συγκεκριμένης οικογένειας που ταλαιπωρείται από το υγειονομικό σύστημα έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια.

Η περίπτωση αφορά την περίθαλψη ανάπηρης κόρης που χρειάζεται συγκεκριμένα υλικά για την καθημερινή φροντίδα

 patratora.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.