ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Απασφάλισε» ο Μητρόπουλος: Καταγγέλλει σχέδιο σπίλωσής του – Ποιον κατονομάζει

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει το πρωί της Δευτέρας, στις 11, ο Αλέξης Μητρόπουλος για να αποκαλύψει τους «σκευωρούς» αναφορικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία εμπλέκεται. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε σχέδιο σπίλωσής του στο οποίο ενέπλεξε ευθέως συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα!
 
Σε παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega το πρωί της Κυριακής, έβαλε στο «κάδρο» τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για θέματα κατά της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη, υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει ποιο κυβερνητικό στέλεχος ζήτησε να αποσταλεί η υπόθεση στον Άρειο Πάγο. 

Κάλεσε μάλιστα τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να απευθυνθεί στον κ. Νικολούδη για να μάθει ποιος είπε να αποσταλεί η υπόθεση παραγεγραμμένη και φορολογημένη μια μέρα πριν κλείσει η Βουλή.

Παράλληλα, ο κ. Μητρόπουλος επιχείρησε να… ανασκευάσει τις δηλώσεις του περί εφαρμογής ενός μνημονίου από τον τέως πρωθυπουργό που θυμίζει πολιτική Θάτσερ, λέγοντας ότι υπερέβαλλε. «Μπορώ να κάνω και αυτοκριτική διαβάζοντας την χθεσινή αναφορά της Αυγής στο πρόσωπό μου. Η αναφορά μου για σχέδιο αριστερού θατσερισμού και κάποιες άλλες φράσεις ενδεχομένως να ενόχλησαν τους συντρόφους. Άλλο η κριτική και άλλο να υφίσταμαι ένα σχέδιο σπίλωσης» υπογράμμισε. 

«Εγώ είχα υποστηρίξει την άποψη ότι παρά το ότι υποταχθήκαμε ενός τέτοιου ακραίου αντικοινωνικού πακέτου έλεγα ότι μπορεί να γίνει κάποια μάχη είτε να αναδιαπραγματευθούμε αυτό το κακό κείμενο που δεν το ψήφισα εγώ. Έχει κεφάλαια όπως το ασφαλιστικό που αν το αποδεχθούμε σε δύο μήνες θα οδηγήσουν σε κατάρρευση των συντάξεων σε δύο μήνες» είπε χαρακτηριστικά. 

Για το «ψαλίδι» στις συντάξεις είπε: «Αν ακολουθηθούν οι προτάσεις των δανειστών που περιέχονται στο 3ο μνημόνιο, με την ασφυξία και την απουσία χρηματοδότησης από το κράτος θα έχουμε εντός των επομένων μηνών μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις, όχι μόνο στις επικουρικές αλλά και τις κύριες».

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.