ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η απάντηση του παραιτηθέντα Γεωργιάδη στις κατηγορίες για παιδεραστία!

Ο Νίκος Γεωργιάδης απαντά στις εξελίξεις πως ο πόλεμος λάσπης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Δήλωσε πως καταλαβαίνει ότι πίσω από αυτό κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες και πως θα υπερασπιστεί τον εαυτό του με όλα τα νόμιμα μέσα. Μάλιστα, δήλωσε πως μετά από αυτές τις καταγγελίες σταματά άμεσα να παρέχει τις υπηρεσίες του στη Νέα Δημοκρατία.

Ο δημοσιογράφος, τόσο με μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε στην εισαγγελία όσο και με το υπό διερεύνηση δημοσίευμα του περιοδικού, ισχυρίζεται πως ο κ. Γεωργιάδης συνελήφθη στη Μολδαβία για υπόθεση παιδεραστίας και αφέθηκε ελεύθερος επιδεικνύοντας διπλωματικό διαβατήριο καθώς το επίμαχο διάστημα υπηρετούσε σε θέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΟΗΕ, ενώ είχε και χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της χώρας.

Η εισαγγελική έρευνα θα προχωρήσει άμεσα στην αξιολόγηση των στοιχείων προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι βάσιμες οι καταγγελίες και αν προκύπτουν στοιχεία για τη διάπραξη αδικήματος εκ μέρους του πρώην βουλευτή, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα για τα αδικήματα που τελούνται «από ημεδαπό στην αλλοδαπή».

Με την αναφορά του ο δημοσιογράφος έχει παραδώσει κατάλογο μαρτύρων που γνωρίζουν στοιχεία της υπό έρευνα υπόθεσης και προτείνει να εξεταστούν. Στο πλαίσιο της έρευνας αναμένεται να αποσταλεί αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις αρχές της Μολδαβίας προκειμένου να γνωστοποιηθούν, εφόσον υπάρχουν, στοιχεία για τον κ. Γεωργιάδη.

πηγη: newsit

athensmagazine.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.