ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου  Γιάννη Πάππου στον βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Γάκη

Ο πανταχού απών  βουλευτής  και οι μάχες του «Δον Κιχώτη»

 

 

«Αυτό που σίγουρα ξεπερνά την πραγματικότητα είναι το θράσος του βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη.

 

Αντί να σκύψει το κεφάλι και να ζητήσει ταπεινά συγνώμη από τον Δωδεκανησιακό λαό για τις φρούδες ελπίδες που  καλλιέργησαν, ώστε να επιβάλουν στην συνέχεια το επαχθέστερο μνημόνιο που γνώρισε η χώρα,

 

αντί να  απολογηθεί για το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου, που φέρει πια την υπογραφή του δικού του κόμματος,  εκείνος που έκοβε πίτες στις παραλίες και σήκωνε πανό κατά των ιδιωτικοποιήσεων,

 

έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι το πρώτο «αριστερό μνημόνιο» θα φέρει την … ανάπτυξη.

 

Κατανοούμε την ιδεολογική σύγχυση του κ. Γάκη.  Από την υποτιθέμενη Αριστερά στην πιο ακραία νεοφιλελεύθερη μετάλλαξη, το σοκ είναι σίγουρα πολύ μεγάλο και δύσκολα το αντέχει κανείς. Πόσο μάλλον και να το δικαιολογήσει.

 

Όσο για τις παραγωγικές τάξεις του τόπου, ο κ. Γάκης παραμένει απών. Ουδέποτε , ως όφειλε, επεδίωξε μια συνάντηση ή έστω μια υποτυπώδη συνεργασία με τον κύριο εκφραστή των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου, το Επιμελητήριο. Εμείς είμαστε εδώ, με τις πόρτες μας πάντα ανοιχτές και με συγκεκριμένες προτάσεις να καταθέσουμε για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν. Οι ιδεοληψίες του κ. Γάκη, προφανώς δεν του επέτρεψαν να περάσει την πόρτα του Επιμελητηρίου.

 

Προτιμά να φαντασιώνεται, ως άλλος … Δον Κιχώτης τις μάχες που ποτέ δεν έδωσε.

 

Το να μιλά λοιπόν  για εξαφάνιση του Προέδρου του Επιμελητηρίου  ο μονίμως εξαφανισμένος βουλευτής, είναι κάτι παραπάνω από …κουφιολογία.  Είναι  ενσυνείδητη κακοήθεια. Η  μόνη στάση που αρμόζει στην περίσταση είναι η σιωπή».

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.