ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου προς τον κ.Μαυροματάκο

Σε απάντηση ερωτήματος που έθεσε διαδικτυακά ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Νοτίας Δωδεκανήσου, κ. Νίκος Μαυροματάκος, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους Αυτοδιοίκησης και Παραγωγικών Τάξεων, αναφορικά με τις κόκκινες γραμμές για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κος Γιάννης Πάππου δήλωσε:

Κύριε Μαυροματάκο, αυτοί που εσείς ειρωνεύεστε «πήραν χαμπάρι» το promote fairness όταν εσείς εξαπατούσατε την κοινωνία.

 Το κείμενο προτάσεων και μέτρων που υπέγραψε και κατέθεσε ο αρχηγός του κόμματός σας και σημερινός Πρωθυπουργός, κος Τσίπρας, κάνει σαφή αναφορά για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας.

 «Σαν μέρος των προσπαθειών αποκατάστασης της δικαιοσύνης, η αναμόρφωση ( των συντελεστών) θα εξαλείψει τις εκπτώσεις συμπεριλαμβανομένων και των νησιών και θα βελτιστοποιήσει τις ανισότητες (εξαιρέσεις).»

 Αυτές είναι οι ΔΙΚΕΣ σας κόκκινες γραμμές, κύριε Μαυροματάκο! Αυτή είναι η ΔΙΚΗ σας θέση για το ειδικό φορολογικό καθεστώς των νησιών μας! Αυτή την αποκατάσταση δικαιοσύνης επιδιώκεται  κ. Μαυροματάκο!!!

11655527_779496525498209_934676204_n

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.