ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απάντηση του Γιώργου Νικολή στον Παναγιώτη Εγγλέζο

“Ο κ. Εγγλεζος σε προσωπική δημοσίευση του απαντάει στην επιστολή μας ως ιδιωτικό άτομο και όχι ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Καταρχήν λίγο με ενδιαφέρει η ιδιωτική ζωή του κ. Εγγλεζου και οι προσωπικές του απόψεις, και ποτέ δεν αναφέρθηκα σε αυτόν σαν ιδιωτικό άτομο και ούτε πρόκειται να αναφερθώ αλλά αναφέραμε στον θεσμό του πρόεδρου της Ομοσπονδίας που έχει και τίποτα περισσότερο και αυτήν την αρχή την κρατώ και σε όλες μου τις άλλες δραστηριότητες ότι δεν ανακατεύομαι ούτε και σχολιάζω την ιδιωτική ζωή των ανθρώπων σεβόμενος την ιδιωτική τους ζωή κάτι που δεν το κάνει ο κ. Εγγλεζος αφού ακόμα συνεχίζει να μου στέλνει μηνύματα.  Αυτό δείχνει και τον χαρακτήρα του.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας μου για την οποία δεν εκλιπαρώ αλλά ζητώ να την σεβαστεί κάτι που δεν το κάνει  και ο λόγος που αναφέρθηκα στην υγεία μου ( Διαβητικός και καρδιοπαθής) είναι διότι ο κ. Έγγλεζος ισχυρίζεται ότι ο λόγος που έχω έλθει σε αντιπαράθεση μαζί του είναι ότι επιδιώκω την καρέκλα του πρόεδρου της Ομοσπονδίας ενώ του έχω γράψει πριν τις εκλογές αλλά και μετά ότι λόγο και της κατάστασης της υγείας μου δεν επιδιώκω τέτοια θέση  αλλά αυτός ούτε αυτό το σέβεται. 

Αντί να βγάζει προσωπικές εκτιμήσεις που δεν με ενδιαφέρουν ας απαντήσει ο κ. Έγγλεζος με την ιδιότητα του πρόεδρου της ομοσπονδίας στην επιστολή μας και ας αφήσει τις προσωπικές του απόψεις για τον εαυτό του, δεν με ενδιαφέρουν όπως δεν με ενδιαφέρει και η ιδιωτική του ζωή. 

Όσο για την πορεία του καθένα αν αυτός είναι υπερήφανος μια φορά εγώ είμαι δυο και αν θέλει αντιπαράθεση σε προσωπικό επίπεδο γιατί λοιπόν δεν δέχτηκε την πρόκληση μου να δημοσιεύσει ο κάθε ένας από εμάς το βιογραφικό του να δει και η κοινωνία  ποιος είναι ποιος και δόξα τον Θεό η βαλίτσα μου είναι γεμάτη με διακρίσεις και συμμετοχές σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Για τα δικαστήρια που απειλεί δεν έχω πρόβλημα αντιθέτως είμαι άνθρωπος της δικαιοσύνης που συνεργάζεται με τις αστυνομικές και δικαστικές  αρχές με την ιδιότητα μου ως κοινωνικός λειτουργός.

Εξηγήσεις στα δικαστήρια δεν έχω να δώσω μόνο εγώ αλλά και ο κ. Εγγλεζος.

 Όσο για αυτά που ισχυρίζεται ότι ξέρουν οι άπαντες για τον σύλλογο μας, θα κληθεί να δώσει ονόματα στο δικαστήριο από αυτούς τους άπαντες που ξέρουν για τον σύλλογο μας.

Μέχρι τότε ας απαντήσουν η ομοσπονδία που ο κ. Έγγλεζος εκπροσωπεί ως πρόεδρος στην επιστολή μας για τα τερατώδη που έγιναν κατά του συλλόγου μας και κατά του προσώπου μου καταπατώντας κατάφωρα και σε αρκετές περιπτώσεις το ίδιο το καταστατικό της ομοσπονδίας που εκπροσωπεί που για τον φόβο των αποκαλύψεων μου στην γενική συνέλευση της ομοσπονδίας, μας διέγραψαν για να μην μπορέσω να παρευρεθώ ώστε να παρουσιάσω τα « έργα» του Δ.Σ.  και τα προσωπικά «έργα» του κ. Εγγλέζου.”

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.