ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απάντηση της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου στη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ

Η καθεστωτική νοοτροπία που διακρίνει το Σύριζα, αποδεικνύεται από την απροκάλυπτη προσπάθεια κομματικού ελέγχου του χώρου της δημόσιας υγείας.

Η Ν.Ε του Σύριζα πήρε χθες τη σκυτάλη από την κομματικά εγκάθετη διοικήτρια του νοσοκομείου για να επιβεβαιώσει ότι δεν ανέχεται διαφορετικές φωνές και αντιλήψεις.

Μάλιστα προσπαθεί να μας πείσει ότι η νέα Διοικήτρια του νοσοκομείου δεν επελέγη από το Σύριζα ούτε έχει πολιτικά σχέση μαζί του. Προφανώς θα είδε φως στο νοσοκομείο και μπήκε…

Επιχειρήματα για γέλια από μια κυβέρνηση για κλάματα.

Ο Σύριζα επιδιώκει να επιβάλλει τις δικές του απόψεις και θέσεις στο χώρο της δημόσιας υγείας που επικεντρώνονται στον ασφυκτικό κομματικό έλεγχο.

Εδώ και αρκετό καιρό στο Νοσοκομείο της Ρόδου υπάρχει μια απαράδεκτη ένταση ανάμεσα στη διοίκηση του νοσοκομείου και το ιατρικό προσωπικό.

Ο Σύριζα και η εκλεκτή του για τη διοίκηση του νοσοκομείου ξεχνούν ότι η λειτουργία του Νοσοκομείου της Ρόδου στηρίχθηκε και στηρίζεται στην αυταπάρνηση και στο έργο που προσφέρουν οι νοσοκομειακοί γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Προφανώς όλους όσους έχουν διαφορετική άποψη από την διοικήτρια και τους κάθε λογής κομματικούς εγκάθετους, η Ν.Ε τους θεωρεί εχθρούς.

Θεωρεί εχθρούς τους γιατρούς που με τη γνώση και την εμπειρία τους για τη λειτουργία του νοσοκομείου, καταθέτουν προτάσεις και επισημαίνουν τις συνέπειες λανθασμένων κινήσεων της διοίκησης.

Η Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της θα συνεχίζουν να εκφράζουν τις θέσεις και τις προτάσεις τους για τα ζητήματα της δημόσιας υγείας.

Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο και να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας.

Να το πάρουν απόφαση.

 

Ν.Ο.Δ.Ε. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

 

«Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ τα Α.Τ.Μ. είναι αμείλικτα…και δίνουν αποδείξεις»

 

Την ώρα που η οικονομία στενάζει και όλες  οι κοινωνικές ομάδες βιώνουν τα αποτελέσματα της περήφανης διαπραγμάτευσης του κ. Τσίπρα , οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ επιδίδονται σε επικοινωνιακά τερτίπια , υποτιμώντας την νοημοσύνη των πολιτών.

Οι καλύτερες απαντήσεις όμως δίνονται  μέσα από την ίδια την κοινωνία , μέσα από την εφιαλτική καθημερινότητα.

Αυτή που  οι βολεμένοι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ αρνούνται να δουν ,κρυπτόμενοι πίσω   από τα προσωπικά τους οφέλη και οφίτσια. Διαχειρίζονται μια χαρά τα προσωπικά τους προβλήματα στην υγεία του κορόιδου.

Η ιδεοληπτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έπληξε και έπνιξε την μικρή και μεσαία επιχείρηση. Οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην συρρίκνωση, στα νέα λουκέτα και την αύξηση της ανεργίας. Οι αριθμοί του πρώτου εξαμήνου δεν αφήνουν περιθώρια για αμφισβήτηση.

Παρά τις ευνοϊκές γεωπολιτικές συγκυρίες που με σωστή διαχείριση θα λειτουργούσαν θετικά για την χώρα μας , η βαριά βιομηχανία του τουρισμού πνέει τα λοίσθια. Με δούρειο ίππο την υπερφορολόγηση  αφαίρεσαν το μοναδικό όπλο της ευέλικτης τιμολογιακής πολιτικής , ευνοώντας κατά κράτος τους ανταγωνιστές μας.

Χιλιάδες συνταξιούχοι είδαν τις συντάξεις τους να συρρικνώνονται σε μια νύχτα. Τον Σεπτέμβριο θα εξελιχθεί η δεύτερη πράξη του δράματος.  Οι «κόκκινες  γραμμές» ξεθώριασαν. Και συνεχίζουν να προκαλούν με το επιχείρημα ότι δήθεν  προστάτευσαν τις κύριες συντάξεις . Ξεχνάνε όμως ότι τα Α.Τ.Μ. είναι αμείλικτα και δίνουν αποδείξεις.

Τα δημόσια έσοδα είναι εκτός στόχου και μάλιστα μήνα Ιούλιο , έναν από τους παραγωγικότερους της Ελληνικής οικονομίας. Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των ιδιωτών προς το δημόσιο αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Το ίδιο ισχύει και για τις οφειλές του δημοσίου προς τους ιδιώτες. Ο περιβόητος «κόφτης» που ψήφισαν και εισήγαγαν στη ζωή μας είναι προ των πυλών. Μισθωτοί αλλά και συνταξιούχοι θα βιώσουν  νέα σφαγή στα εισοδήματά τους.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά χρησιμοποιούν και δημιουργική λογιστική για να εμποδίσουν την ενεργοποίηση της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος που επανέφεραν με τον νόμο 4387/2016. Λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης  αποφάσισαν να πληρώνουν τις συντάξεις την δεύτερη εργάσιμη του επόμενου μήνα με σκοπό να μεταφέρουν 250 εκατ. Ευρώ  στον επόμενο προϋπολογισμό και στην επόμενη κυβέρνηση. Και για όσους δεν γνωρίζουν ενεργοποίηση της ρήτρας σημαίνει αυτόματη περικοπή των επικουρικών συντάξεων.

Όλα τα παραπάνω τεκμηριώνονται με αριθμούς  στους οποίους δεν χωρά αμφισβήτηση. Δε θα μπούμε στη διαδικασία να τους παραθέσουμε εκτός κι αν προκληθούμε. Άλλωστε μια επαφή με την κοινωνία θα σας πείσει για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί.

Ξεφορτωθείτε τις αυταπάτες σας και κάντε αυτό που πρέπει. Αποτύχατε παταγωδώς , οδηγήσατε τη χώρα σε τέλμα , τα ψέματα τελείωσαν .

Μόνο αυτοί που «γνωρίζουν» μαζί με όλους τους δημιουργικούς Έλληνες μπορούν  να επαναφέρουν τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης.

Για την Ελλάδα της «Δεύτερης Ευκαιρίας». 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.